Astim hastasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D3rya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D3rya

Yeni Üye
Arkadaslar iki gun oldu hic biseyi yoktu ama suan kuyrugu tik tik atiyo hizli nefes aliyo cok hiriltili bi sekilde napmaliyim

Suluğuna (100cc) bir çay kaşığı kadar bal, üzerine limon sıkarak karıştırın faydası olacaktır.

Aviastım , tetramezatin , eritrom , baytril ilaçlarından birini kullanın. Özellikle de tetra tavsiyemdir.

Arkadaşlar 5 yaşındaki mavişim kronik astım bir yıldır nerdeyse ilk zamanlar aviastim kullandım fayda etti daha sonra emefi yine böyle bir sieteden antibiyotik azitro ve ventolin tedavisini okudko uyguladim geçti sonra yine atakladi b sever fayda etmedi şimdi viyk viyk ses çıkarıyor devamlı halı keyfinyerinde ilaç sadece bir kez fayda ediyor sonra etmez oluyor ne yapmalıyım çok uzuluyorum mavidmme birşey olmasın sürekli ilaç vermek de isyemiyorum

Arkadaşlar 5 yaşındaki mavişim kronik astım bir yıldır nerdeyse ilk zamanlar aviastim kullandım fayda etti daha sonra emefi yine böyle bir sieteden antibiyotik azitro ve ventolin tedavisini okudko uyguladim geçti sonra yine atakladi b sever fayda etmedi şimdi viyk viyk ses çıkarıyor devamlı halı keyfinyerinde ilaç sadece bir kez fayda ediyor sonra etmez oluyor ne yapmalıyım çok uzuluyorum mavidmme birşey olmasın sürekli ilaç vermek de isyemiyorum
Fikrim yok konu üstlere çıksın diye yazıyorum. Veterinere görürdünüz mü?

Belki tedaviyi yarım kesiyorsunuzdur. İlaçları önerilen sürede kullanın kuş düzelince erken keserseniz ilaca direnç gelişir. Vilmectin kullanmış mıydınız ? Kullanmadıysanız bir damla kullanın.

Belki tedaviyi yarım kesiyorsunuzdur. İlaçları önerilen sürede kullanın kuş düzelince erken keserseniz ilaca direnç gelişir. Vilmectin kullanmış mıydınız ? Kullanmadıysanız bir damla kullanın.
Olabilir 10 gün verin diyor mesela 9. Günde kestim baktım hiç düzelme yok 5 gün se 5 gün kullanıyordum fectigitan bırakıyorum haklı olabilirsiniz vilmektk kullanmadım nasıl oluyor acaba

Fikrim yok konu üstlere çıksın diye yazıyorum. Veterinere görürdünüz mü?
Veterinere getirmedim çünkü kuştan anlamıyorlar kedi kopekten anlıyorlar güvenmiyorum açıkçası yanlız kusum ıl gündür viyklamasi durdu geceleri ustin oturuyordum onu açık kalacak şekilde ev soğuk değil ama ben ortuyordum o örtüyü kaldırdım belkide ından viyklamasi kesti iki gündür bu fikir aklıma geldi belki astim nefes almasını etkiliyor dur diye ise yaradı maşallah ama az az viykliyorbazen

Geri