Aşırı Durgun

Talha35

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar iki tane 2 aylık kadar muhabbet kuşum var. Kuşlardan bir tanesi acayip derecede hareketli, oyun oynuyor, uçuyor yerinde durmuyor desem yeri... Diğeri onun aksine kafesten çıkmak bile istemiyor nadir olarak uçuyor yerde yürümeyi daha çok seviyor:)) Yakşaşık 45 gündür bizimle ilk günden beri hantal diyebileceğimiz durumda... Her ikisinin de iştah problemi yok dışkıları normal... Önerebileceğiniz birşey var mıdır? Yoksa yapısı itibari ile mi öyle çözemiyorum...

Son düzenleme:
Bol bol uçmaya teşvik edin. Bir tık kilolu görünüyor ve bu hali artarak devam edecek gibi. Siz bol bol uçurun zamanla kendiliğinden uçmaya başlar. Belki daha cesaret edemiyor uçmaya. Probiyotik, multi vitamin ve multi mineral desteği verin mutlaka.

Bol bol uçmaya teşvik edin. Bir tık kilolu görünüyor ve bu hali artarak devam edecek gibi. Siz bol bol uçurun zamanla kendiliğinden uçmaya başlar. Belki daha cesaret edemiyor uçmaya. Probiyotik, multi vitamin ve multi mineral desteği verin mutlaka.
Hocam önerebileceğiniz markalar varsa isim alabilir miyim ? Takviyeler için...

Kanatlıoil prozim plus ve vitabol olabilir. Ayrıca Depovit kırmızı toz multi mineral alabilirsiniz. Kırmızı tozdan 100-200 gr kadar yeterlidir karadenizpetten bulabilirsiniz bölünmüş olarak.

Merhaba arkadaşlar iki tane 2 aylık kadar muhabbet kuşum var. Kuşlardan bir tanesi acayip derecede hareketli, oyun oynuyor, uçuyor yerinde durmuyor desem yeri... Diğeri onun aksine kafesten çıkmak bile istemiyor nadir olarak uçuyor yerde yürümeyi daha çok seviyor:)) Yakşaşık 45 gündür bizimle ilk günden beri hantal diyebileceğimiz durumda... Her ikisinin de iştah problemi yok dışkıları normal... Önerebileceğiniz birşey var mıdır? Yoksa yapısı itibari ile mi öyle çözemiyorum...

Geceleri bu şekilde kuşları serbest bırakmayın kafese koyun ve flaş da kullanmayın. Akşam saat 9-10 gibi yatırın ışığı söndürün uyusunlar. Sabah 6-7 ye kadar uyusunlar..
Rahatsız etmeyin. Düzene oturtun uyku saatini.
Mavi olan dişi,sanırım kızgınlığa adım atmış gibi,yeşil olan da dişi gibi ama net cere fotolarını görelim gündüz foto çekin flaşşız.
Kuşlarınızın beslenme programları nedir? Kafes tabanına beyaz peçete serin kuşlar üzerine dışkılasın 15 adet falan dışkı olsun sonra buraya foto atın.

Geri