Kuşumun eski sahibinin alerjisi olduğu için ben aldım eski sahibinde hemen hemen 2,3 ay durmuş sanırım. Görenler yaşlı bir kuşta diyor zannımca 1 yaşında falan ya da daha büyük bilmiyorum. Çok sakin bir kuş fazla hareket etmez uçmaz seste cikarmaz bir tek sabahlari kahvaltiya oturduğumuzda bir coşar çıldırır onun harici hep sessiz olur. İlklerde alışmadigi için diyordum fakat artik aradan o kadar zaman geçti ve artık hani bende hastami diye falan korkmaya başladim. Kafesin kapagini acinca asla cikmiyor bende kafes aynasini çok sevdigi için ona kondurup zorla cikartiyorum kafesten cikincada avizenin ustunde saatlerce hiç uçmadan duruyor en sonda ben zorla alip kafese koymaya calisiyorum ama dedigim gibi hep sabit duruyor saatlerce. Su eskiden daha cok içerdi artik daha az içiyor o da sanirim suyuna vitamin koymuştum sevmemiş olabilir degisik kokusu vardi vitaminin. Yeminide ayni şekilde az yiyordu ama şükür gene eski yemesine döndü güzel yiyor. Birde şimdilerde çok yapiyor kafese asılı kalıp gagasini tele takıyor uzun süre öyle duruyor bende gagasini falan seviyorum karnımı seviyorum hiç kaçmıyor (ben elime almaktan cok korkuyorum o korkumun ne kadar ustune gitsemde yenemedim) ama oyleyken sevebiliyorum gagasini falan. Şimdi sizce bu kadar sakin ve sessiz olmasi hareketsiz olmasi sadece su ve yem yiyor birde bazen aynayla oynuyor, kafese asılı kalması normalmidir ? Bazen gozlerine bakiyorum uyuklu gibi olabiliyor. Çok fazla tüy döküyor ama o normalmiş sanirim mevsim değişiminden. Bazende kuyruğu titriyor nadirde olsa vucudu titriyor ama geçiyor kisa suruyor. Yardimci olursaniz sevinirim