fotoların gözükmüyor ama ?
cevapla dedikten sonra resimle yükle diyor ardından foto seçiyorsun ve yüklenmesini beklemen gerekiyor fotonun boyutuna göre birkaç saniye sürüyor işlem.fotoğrafları yükleyemiyorum((
mailiniz varsa göndereyim burdan deneyince hata veriyorcevapla dedikten sonra resimle yükle diyor ardından foto seçiyorsun ve yüklenmesini beklemen gerekiyor fotonun boyutuna göre birkaç saniye sürüyor işlem.
gönderdiğin fotoları ekliyorum buradaki arkadaşlarda bakıp fikir söyler. bence kuşun gayet sağlıklı maşallah.mailiniz varsa göndereyim burdan deneyince hata veriyor
önder kardeşim dediklerir gibi 50 günlük mü acaba az önce parmağıma geldi konuştum onunla bi 10 dakikacevapla dedikten sonra resimle yükle diyor ardından foto seçiyorsun ve yüklenmesini beklemen gerekiyor fotonun boyutuna göre birkaç saniye sürüyor işlem.
harikaa öyle olacağına sevindim peki ya bunu nereden anlıyorsunuz anlatabilirmisinizevet kuşunuz 50 günlük civarında . allışması kolay olacaktır size ufaklğın
harikaa öyle olacağına sevindim peki ya bunu nereden anlıyorsunuz anlatabilirmisiniz
anladım çok teşekkür ederim bu değerli bilgiler içinburundaki siyahlığın tonuna göre ve cere rengine göre.
burnundaki o siyahlar 20 günlük kuşlarda daha yoğun olur . zamanla yok olur. 65 günlükken genelde yok olur o siyahlıh
evet doğru demişler. gagasının ucunda hala siyahlık var bu da yavru olduğunun bir göstergesi. birkaç parametre daha var alnındaki çizgiler gibi, gözlerinin siyah olması gibi forumda ilgili konular vardır oradan da bakabilirsin.önder kardeşim dediklerir gibi 50 günlük mü acaba az önce parmağıma geldi konuştum onunla bi 10 dakika
yok o siyahlık kuşun yavru olmasından dolayı yaşı ilerledikçe siyahlık kalmayacak, alnındaki çizgiler kaybolacak, göz bebeklerinde önce gri sonra beyaz halka oluşacak.gagasındadı siyahlık dışkısı dışkısını yemiyor ama nasıl yaptı bilmiyorum heralde dışkısını yaptığı yeri temizlerken bulaştı
çok teşekkür ederim beylerMaşallah sağlıklı görünüyor keyifli hobiler eğitime devam