Bir de kuşumun cinsi nedirArkadaşlar 3 yıl önce bir kuş buldum ve ona 1 sene sonra eş aldım ama hala çiftleşmediler acaba eş mi tutmadılar
Peki ne yapabilirim yeni eşkuşun gagası çok mavi erkektir 1 sene sonra aldıysan 2 senedir beraberlerdir çiftleşmeleri lazımdı tutmamıştır büyük ihtimal
evet eş değiştirlebilirsin 2 yıl çok uzun bi sürePeki ne yapabilirim yeni eş
mi almam lazım
Erkek kuşu, eşini, kafesini paylaşır mısın?
3 kere ayırdım ama olmuyo kalamar kemiğim yeni bitti mineral taşı da bitti kuzıştırmak için bütün alternatifleri yaptım. Ve benim dişi kuşu kuşçulara götürüp satsam alırlarmı acaba yada yeni eş verirlermi ki-Kafeste 2 tane suluk var ama 1 tane bile kalamar kemiği veya mineral blok göremiyorum.
-Tünekleri kafesin enine doğru değil boyuna doğru takın. Plastik tünek kullanmayın.
-Evde az sayıda kuşa bakılıyorsa akıllı yemlik değil, normal yemlik kullanın. Kuşlar için çok daha iyidir.
Kuşlar yumurtlamadığı veya çiftleşme belirtileri göstermediği takdirde yuvalık kafeste 30 günden fazla kalmasın. Kuşlar çiftleşmiyorsa kızıştırma yoluna gidin. Kuşlar üzerinde belli bir süre ayırma yöntemini deneyip, kızıştırıcı takviyeler verebilirsiniz.
Teşekkür ederimİkiside çok tatlı maşallah eş tutmasalar bile ne güzel arkadaş olmuşlardır bulduğunuz bir kuşu sahiplenip bakmanız ne hoş..
Kuşları satabileceğiniz en kötü yerler çok rahat hayvan dükkanlarıdır. Forum üzerinden satışını yapabilirsiniz, hem güzel birine gider.3 kere ayırdım ama olmuyo kalamar kemiğim yeni bitti mineral taşı da bitti kuzıştırmak için bütün alternatifleri yaptım. Ve benim dişi kuşu kuşçulara götürüp satsam alırlarmı acaba yada yeni eş verirlermi ki
İnsanların bir canlıdan bu kadar çabuk vazgeçebilmesi beni hep yaralamıştır..Keşke hayvanlarında onlara bakan insanları satma ya da değiştirme imkanı olsa..Gerçi onlar insanlar gibi bencil davranmazlar.Kuşları satabileceğiniz en kötü yerler çok rahat hayvan dükkanlarıdır. Forum üzerinden satışını yapabilirsiniz, hem güzel birine gider.