Hepsi bu şekilde mi yumurtaların ?Yardımcı olurmusunuz yumurtalar 15 yada 16 gunluk
Evet diğerlerinde delik yok sadeceHepsi bu şekilde mi yumurtaların ?
Eywallah kiyamiyomda almaya hic kalkmiyo yumurtalardan devamlı yatiyo boşuna yatmasın en azından teşekkürlerHocam bende acemi sayılırım bu işte ama iki Kuluçka yaptı kuşum hepsi boştu yumurtaların sizinkide bana boş gibi geldi dolu olsa 15 16 günlük yumurtada damarlanmayi geçtim yavru görünürdu. Bende atayım boş yumurtanın fotoğrafını benimkilerin, fikir sahibi olun.
Bende kıyamadım ama en sağlıklısı almak hatta kuluçkaya başladıktan sonra sırayla her yumurta 5 günü geçince boşsa altından almak. Niye boş bı fikriniz var mı acaba benim erkek acemi çiftlesmeyi bilmiyor o yüzden boş oluyor hep.Eywallah kiyamiyomda almaya hic kalkmiyo yumurtalardan devamlı yatiyo boşuna yatmasın en azından teşekkürler
AynenEywallah kiyamiyomda almaya hic kalkmiyo yumurtalardan devamlı yatiyo boşuna yatmasın en azından teşekkürler
Aynen hocam erkek acemi biraz galiba ilk yumurtaları bidahikine insallahBende kıyamadım ama en sağlıklısı almak hatta kuluçkaya başladıktan sonra sırayla her yumurta 5 günü geçince boşsa altından almak. Niye boş bı fikriniz var mı acaba benim erkek acemi çiftlesmeyi bilmiyor o yüzden boş oluyor hep.