gün geçtikçe poposu şişiyor 1 haftadır böyle yuvalığa ilgisi yopktu çok sık girip çıkmaya başladı ama o bölgede oluşan sarı renk beni tedirgin etti açıkçası.2,5 yşaında dişi muhabbet kuşu hiç yumurtlamadı bu zamana kadar eşide var acaba yumurtamı hastalıkmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
yumuşakyumuşak bir doku mu yoksa sert mi ?
Yumurta bu şekilde gözle görülebilir bir şişliğe sebep olmaz. Daha yakından çekebilmeniz mümkün mü?
bulunduğum şehirde kanatlı hayvanlarından anlayan veteriner yok malesef bildiğiniz cerrahi müdahale yapan bir kanatlıuzmanı varmı acaba ?Yumurta değil bir sorun var büyük ihtimalle
@Recai SULAMİS
Veterinerleri yaklaşık %80i muhabbet kuşları vb. hakkında ilgisiz.bulunduğum şehirde kanatlı hayvanlarından anlayan veteriner yok malesef bildiğiniz cerrahi müdahale yapan bir kanatlıuzmanı varmı acaba ?
inşallah öyledir dediğiniz gibi kanatlı hayvanlarına hiç ilgi alaka yok malesef halbuki onlarda can ama işte inşallah bir çaresini buluruz.Veterinerleri yaklaşık %80i muhabbet kuşları vb. hakkında ilgisiz.
Kendiniz tedavi edebilirsiniz burada bu tür hastalıkları bilen kişiler vardır (hastalık olmayabilir belki korkmaıyın)
bulamasak şehir dışına götürme imkanım var öyle bilen bi hoca tavsiye ederseniz sevinirim.inşallah öyledir dediğiniz gibi kanatlı hayvanlarına hiç ilgi alaka yok malesef halbuki onlarda can ama işte inşallah bir çaresini buluruz.
Evet yuvalık takılı 1 senedir ama hiç bu zamana kadar yumurtlama gerçekleşmedi.Daha önce böyle bir hastalık görmedim canlı olarak incelemek gerekir. Petshoplara bulaşmayın veteriner bulmaya çalışın veya tanıdık kuşlardan anlayan birisi varsa ona götürebilirsiniz federasyonlarda olabilir. Bu arada yuvalık varmı kafesinizde? Geçmiş olsun.
bilecikte oturuyorum dediğim gibi bulunduğum yerde kanatlı uzmanı yok yardımcı olursanız sevinirimKuşta sanıyorum ur var ama hiç emin değilim. Evde bir tedavisi olduğunu sanmıyorum, en yakın zamanda bilgili bir veteriner muayene etmeli kuşu. Nerede oturuyorsunuz?
Kesinlikle veterinere gitmekte fayda var farklı bir şehirdeki veteriner kliniğini arayarak bilgi alabilirsiniz belki whatsapp üzerinden yardımcı oluyorlardır.bilecikte oturuyorum dediğim gibi bulunduğum yerde kanatlı uzmanı yok yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşın attığı linkte numara var bi arayın derim.Bilecik-İstanbul arası çok yok. İstanbul'a gelme imkanınız varsa İstVet'e götürmenizi tavsiye ederim.
Istanbul Veteriner Kliniği – FLORYA – Kuş, Egzotik ve Pet Hizmetleri
Istanbul Veteriner Polikliniği (Florya) Evcil Hayvan & Kuş Hastanesi, Eceler Sokak, No: 16, Florya, Bakırköy, Istanbul. 0 (212) 663 91 42 ve 43www.istanbulvet.com