Apex vitaminin kim tavsiye etti, neden aldın bunu Murat?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:04 -->-> Daha önceki mesaj 13:55 --
Suyuna karıştırabileceğini öğrendim. hesaba göre 100ml suya 0,3gr koyman gerekiyor. Nasıl ölçülecekse artık. Nohut tanesi kadar koy istersen.
Erkeğe birkaç ay daha süre tanı istersen. Kalamar kemiği asarsan kafese kalsiyum ihtiyacını karşılayacaktır.
teşekürlerApex vitamini ben kullanıyorum. Bir çay kaşığının ucunu ıslat vitamine batır uc kısmını sadece sonra sulukta karıştırırsın. 24 saat geçince sulukları değiştirirsin. Haftada maksimum 2 kere kullanman yeterli olacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok geri cikar hatta ben petshoptan bir kus almistim. Kusun tuyleri duzensiz ve zayifti. Kusta zayuf kambur duruyordu. Tuylerde kesiklik vardi. Hem kanat hem kuyruk tuylerini cektim. Kuscagiz hem kilo aldi hem tuyleri parladi. Kendini toparladi hemenarkadaşlar kuşun kuyruğunu yanlışlıkla çektim ve kuyruksuz zararı olurmu
tmYok geri cikar hatta ben petshoptan bir kus almistim. Kusun tuyleri duzensiz ve zayifti. Kusta zayuf kambur duruyordu. Tuylerde kesiklik vardi. Hem kanat hem kuyruk tuylerini cektim. Kuscagiz hem kilo aldi hem tuyleri parladi. Kendini toparladi hemen
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi