M muhendis Guest 6 May 2013 #21 Kuşlardan korkmuyorum onları taşırım başka odaya. Bir oda dolusu akvaryumum var. Onlarda da ses gidiyordur. Taşımakta mümkün değil.
Kuşlardan korkmuyorum onları taşırım başka odaya. Bir oda dolusu akvaryumum var. Onlarda da ses gidiyordur. Taşımakta mümkün değil.
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 8 May 2013 #22 Yücel YETİMOĞLU' Alıntı: şikayet gelmeden , yağlama yıkama yapın hocam (en yakın komşulara 1er yavru mubiş hediye edin ) sonrası devam sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... yağlama yıkama her komşuyu kesmez . komşu hadi hayvanları sevmiyorsa napcan vurdu gol oldu 1 - 0 malupsun o zaman muhendis' Alıntı: Kuşlardan korkmuyorum onları taşırım başka odaya. Bir oda dolusu akvaryumum var. Onlarda da ses gidiyordur. Taşımakta mümkün değil. Genişletmek için tıkla ... merhaba , kuşlarda sıkıntı olur ama akvaryumda sorun olmuyor bende uzun yıllar 600 lt lik akvaryum ve diğer türlerde besledim ama ses gitmez akvaryumda..
Yücel YETİMOĞLU' Alıntı: şikayet gelmeden , yağlama yıkama yapın hocam (en yakın komşulara 1er yavru mubiş hediye edin ) sonrası devam sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... yağlama yıkama her komşuyu kesmez . komşu hadi hayvanları sevmiyorsa napcan vurdu gol oldu 1 - 0 malupsun o zaman muhendis' Alıntı: Kuşlardan korkmuyorum onları taşırım başka odaya. Bir oda dolusu akvaryumum var. Onlarda da ses gidiyordur. Taşımakta mümkün değil. Genişletmek için tıkla ... merhaba , kuşlarda sıkıntı olur ama akvaryumda sorun olmuyor bende uzun yıllar 600 lt lik akvaryum ve diğer türlerde besledim ama ses gitmez akvaryumda..