Saadetkcktpc
Yeni Üye
Bugün sabah 10:30 da suyuna antibiyotik ekledim suyu ne zaman tazelemem gerekiyor
Veteriner verdi onu sormayı unuttum ilaçları aldıktan sonra bi kaç sefer aradım cekindigim için bida arayamadimVeteriner verdiyse kullanım şeklini veterinere sormanız daha doğru olacaktır.
Anladım, 12 saatte bir tazeleyebilirsinizVeteriner verdi onu sormayı unuttum ilaçları aldıktan sonra bi kaç sefer aradım cekindigim için bida arayamadim
Ekleme yapayım. Normalde 12 saatte bir ideal olur ama bazen şırıngaya çekip verdiklerinde miktarını az verebiliyorlar. Yetmeyecek gibiyse günlük tazeleyin. O yüzden veterinere sormanız uygun olur demiştim. Ama yetmesinde sorun yoksa 12 saatte bir iyidir.Anladım, 12 saatte bir tazeleyebilirsiniz
Teşekkürler 5 günlük verdi siringada suyuna ekleyorum 1 mm tabi gelirken birazı akmış 3 günlük kaldı o kadarını kullansın dedi bide vitamin verdi 5 günlük yalnız antibiyotikli sudan anca 2 yudum icti inşallah o kadarcik yeterEkleme yapayım. Normalde 12 saatte bir ideal olur ama bazen şırıngaya çekip verdiklerinde miktarını az verebiliyorlar. Yetmeyecek gibiyse günlük tazeleyin. O yüzden veterinere sormanız uygun olur demiştim. Ama yetmesinde sorun yoksa 12 saatte bir iyidir.
Ne kadar çok sulukta kalırsa etkisi o kadar azalır. Hatta yaz mevsimde sulukta kalma süresini daha erkene bile çekseniz olur.Teşekkürler 5 günlük verdi siringada suyuna ekleyorum 1 mm tabi gelirken birazı akmış 3 günlük kaldı o kadarını kullansın dedi bide vitamin verdi 5 günlük yalnız antibiyotikli sudan anca 2 yudum icti inşallah o kadarcik yeter
Sizinle yazişmiştik boynunu büküyor sürekli diye anlatmıştım sallabas hastaligi gibi görünüyor dedi veteriner antibiyotik ve vitamin verdi de yalnız veyerinerler kuşlar konusunda bilgisizler eline bile almadiTeşekkürler 5 günlük verdi siringada suyuna ekleyorum 1 mm tabi gelirken birazı akmış 3 günlük kaldı o kadarını kullansın dedi bide vitamin verdi 5 günlük yalnız antibiyotikli sudan anca 2 yudum icti inşallah o kadarcik yeter
Evet maalesef sallabaş gibi olduğu belliydi.Sizinle yazişmiştik boynunu büküyor sürekli diye anlatmıştım sallabas hastaligi gibi görünüyor dedi veteriner antibiyotik ve vitamin verdi de yalnız veyerinerler kuşlar konusunda bilgisizler eline bile almadi
Söylemedi koyu sarı rengi koyu kivamli bi ilaç verdi geçmezse Supradin yazdı reçete olarak oda vitaminkiEvet maalesef sallabaş gibi olduğu belliydi.
İlacın ismini söyledi mi? Size attığım konudaki ilaçlardan biri miydi?
Umarım doğru eşleşmedir o zaman. Ve en kısa sürede umarım şifa bulurSöylemedi koyu sarı rengi koyu kivamli bi ilaç verdi geçmezse Supradin yazdı reçete olarak oda vitaminki
Sağolun çok üzülüyorum öyle görünce bol bol dualarda okuyorum elimden geleni yapıyorum Rabb'im bütün hasta olan canlılara şifa versinUmarım doğru eşleşmedir o zaman. Ve en kısa sürede umarım şifa bulur
Çok geçmiş olsun
Üzülmez misiniz tabi içinizi tahmin edebiliyorumSağolun çok üzülüyorum öyle görünce bol bol dualarda okuyorum elimden geleni yapıyorum Rabb'im bütün hasta olan canlılara şifa versin
Allah razı olsun kuşçuya videoyu gösterdim kuşunuz sallabas olmuş ölur dedi eve geldim hüngür hüngür ağladım hemen ertesi gün bi veteriner buldum götürdüm 10 tane veterineri aradım biz kuşa bakmıyoruz dediler sonra zar zor bi tane veteriner bulabildim. Dualarınızı eksik etmeyinÜzülmez misiniz tabi içinizi tahmin edebiliyorum
Bende dualarımı eksik etmeyeceğim. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Allah razı olsun kuşçuya videoyu gösterdim kuşunuz sallabas olmuş ölur dedi eve geldim hüngür hüngür ağladım hemen ertesi gün bi veteriner buldum götürdüm 10 tane veterineri aradım biz kuşa bakmıyoruz dediler sonra zar zor bi tane veteriner bulabildim. Dualarınızı eksik etmeyin
YouTube da sallabaş olan güvercini tedavi eden videolar izlemiştim. Oralara da bakın isterseniz. Erken müdahale etmeniz iyi oldu. Biraz zorlu süreçtir ama kimse ölür diye garanti veremez.Allah razı olsun kuşçuya videoyu gösterdim kuşunuz sallabas olmuş ölur dedi eve geldim hüngür hüngür ağladım hemen ertesi gün bi veteriner buldum götürdüm 10 tane veterineri aradım biz kuşa bakmıyoruz dediler sonra zar zor bi tane veteriner bulabildim. Dualarınızı eksik etmeyin
Kayserideyim burda çok veteriner var ama kuşa bakmıyorlar fakültede de ilgilenmiyorlarmis biri gitmiş 2 saat beklemişler ve ilgilenmemisler bu tedavisi bitsin videolara bakıyim geçmezseYouTube da sallabaş olan güvercini tedavi eden videolar izlemiştim. Oralara da bakın isterseniz. Erken müdahale etmeniz iyi oldu. Biraz zorlu süreçtir ama kimse ölür diye garanti veremez.
Verdiği canı ne zaman alacağını yalnızca Allah bilir
Birde İzmir de veya İzmire yakınsanız Burak Uçar'ın kliniğine götürmeniz en güzeli olur.