Fulya Akyıldız
Yeni Üye
Kuşumun annesi onu dövdü. Şuan tüyleri kabarık bir şekilde hasta olarak duruyor 2 gündür bu şekilde ne yapmalıyım yaşar mı?
1 aylıkYavru kuş kaç günlük?
Beslenemiyor maalesef ve şuan da kendini attı hiçbir şey yapmiyor ayakta dahi duramiyorYem kırabiliyorsa yavruları ayırın. Yavru kuş beslenebiliyor
Baba ne alemde baba beslemedi mi?Beslenemiyor maalesef ve şuan da kendini attı hiçbir şey yapmiyor ayakta dahi duramiyor
Baba da beslemedi anne de ben elimden geldiğince besleme yapmaya çalıştım ama ise yaradı mı bilemiyormBaba ne alemde baba beslemedi mi?
Eğer anne baba şu an o yavruyu beslemediyse kuş ne yazık ki dayanamaz ölür. Sizin acilen kursaktan besleme yapmanız gerek
Anne dövmeyecekse şansınızı deneyin dicem ama kuş şu an muhtemelen en ufak darbede daha zarar görür. Siz yumurtayı haşlayın, yumurta sarısını, mısır unu ve su ile karıştırın. Muhallebi kıvamında olmalı. Şırıngaya çekin. Ama elle besleme aparatınız olmalı. Onunla kursaktan mamayı verin. YouTube dan video izlemeden yapmayın yanlış yerden mamayı basarsanız direkt ölebilir.Baba da beslemedi anne de ben elimden geldiğince besleme yapmaya çalıştım ama ise yaradı mı bilemiyorm
Son durumu paylaşırsanız memnun olurum, rica ederim ne demekTamamdır teşekkür ederimm deneyeceğim
Başınız sağolsun...Maalesef kuşum vefat etti