Cihan UYĞUR
Onursal Üye
Selamun aleykum arkdaşlar zorlu bir kuluçka sonrası çok şükür ALLAHA bu noktaya geldik,erkek kuşumun agresif tavırları yüzünden dişi kuşum 4 tane yumurtaya yatarken yumurta kontrolü bile yapmadığım halde bir akşam yuva içerisinde patırtı ve gürültü duyunca bir baktım erkek kuş bütün yumurtaları harap etmiş büyük bir üzüntü ile yuvalığı temizledim. Sonrasında dişi kuşum 3 gün sonra yeniden yumurta yapmaya başladı yine 4 yumurta oldu, İlk yavru çıktıktan 5 gün sonra sanırım erkek kuşum çiftleşme isteği nedeniyle sürekli yuva içerisinde dişi kuşu huzursuz ediyordu ve bir baktım şu an ki sarı yavrunun kanadı kan içerisinde büyük bir panik ile erkeği yuva dışına çıkarmaya çalıştım.
Usta hakkını helal et bu görüntü de senin emeğin var [MENTION=2216]Yusuf Kürşat AKKUŞ[/MENTION]
Erkek kuşu ayırdım dişi kuşumun 4 yumurtasından bir tanesi boş çıktı,3 yavruyu bitgin bir halde olmasına rağmen tek başına büyüttü,akşam baktım en küçük yeşil renk yavruyu yuvadan atmış şu an 29. gününde sarı yavru 33 günlük diğeri 31 günlük kafes zeminine ak darı ve dal darı bıraktım, Dişi de sanırım kızgınlık yumurtası var. Erkeği bir kaç gün sonra tekrar yanına atmayı düşünüyorum. Keyifli Hobiler Dilerim. Maşallahı esirgemeyin Daha iyisi sizlerin olsun.
Usta hakkını helal et bu görüntü de senin emeğin var [MENTION=2216]Yusuf Kürşat AKKUŞ[/MENTION]
Erkek kuşu ayırdım dişi kuşumun 4 yumurtasından bir tanesi boş çıktı,3 yavruyu bitgin bir halde olmasına rağmen tek başına büyüttü,akşam baktım en küçük yeşil renk yavruyu yuvadan atmış şu an 29. gününde sarı yavru 33 günlük diğeri 31 günlük kafes zeminine ak darı ve dal darı bıraktım, Dişi de sanırım kızgınlık yumurtası var. Erkeği bir kaç gün sonra tekrar yanına atmayı düşünüyorum. Keyifli Hobiler Dilerim. Maşallahı esirgemeyin Daha iyisi sizlerin olsun.