Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
senelerdir alamadım yavru ama hep sabırsızlıgımdan ötürü paso eş degiştirip durdum bide yumurtalı eş kuşlarım dişi erkegin kafasını yiyerek öldürdükten sonra sogumuştum ama işte duramadım tekrardan başladım inşallah bu sefer olur
valla annem izin verse güzel bi salma tarzı veya box kafeslerden yapıcamda anca 2 çifte zor katlanıyor bide yavru var işte aslında amacım salma tarzı bişi yapmak .
kullanmadıgımız bahcede ufak eşya odası gibi bir oda var temiz durumda kilitli duruyo oraya yapsam nasıl olur acaba hem ufak bi salma hemde box kafesler koysam salmada eş tutanı kafeslere atsam ?
dişi erkegim kafasını yiyene kadar güzeldi yedikten sonra beni baya etkiledi bu olay ama tekrardan karar verdim yapıcam diye tabi para beklentisinden falan degil yavru muhabbetlere bayılıyorum cok seviyorum ilerlersem belkide satışınıda yaparım ufak ufak ama satmaya kıyabilirsem tabi
dişi erkeğinin kafasını yemiş olabilir kuş strese girmiştir yapar yada çiftleşmek istemiştir arada sorun olmuştur vs. ama bunlar gayet doğal şeyler herkezin başına gelebilir..tabiki kötü bi durum ama oluncada yapacak bişey yok..