Aniden siyah dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gmz

Yeni Üye
Benim 8senelik muhabbet kuşum vardı.14kasımda kaybettim.gündüz birşeyi yoktu.kraker,yehttps://hizliresim.com/6aio5p4m yiyordu.akşama doğru yediklerini kusmaya başladı.dışkıları normaldi.omzumda simsiyah bir dışkı yaptı.çok halsizleşti .veterinere götürme şansım bile olmadı.herşey aniden gelişti.neden öyle olmuş olabilir.😞Ve son dışkısı böyleydi.

İç kanaması olmuş. Başınız sağlolsun

• Beğen
Tepkiler: gmz
Daha önce dışkıları nasıldı? Aniden olmaz genelde,siz farkedememiş olabilir misiniz hastalığı?

Daha önce dışkıları nasıldı? Aniden olmaz genelde,siz farkedememiş olabilir misiniz hastalığı?
Dışkıları normaldi altını temizlediğim için bakıyordum.böyle olmadan önce bir yada 1yada 1 buçuk ay önce böyle yine kustu nane verdim az biraz limon suyu içirdim kendine geldi.vitaminlerinide bir gün var birgün yok veriyordum bağırsak güçlendiricisindirim sistemi güçlendirici vitaminleri vardı.,yemesinde içmesinde birşey yoktu.ne olduysa akşam yine kusmaya başladı.kafesten dışarı çıktıktan sonra siyah dışkı yapmaya başladı.veterinere götürme sansım bile olmadı.

Dışkıları normaldi altını temizlediğim için bakıyordum.böyle olmadan önce bir yada 1yada 1 buçuk ay önce böyle yine kustu nane verdim az biraz limon suyu içirdim kendine geldi.vitaminlerinide bir gün var birgün yok veriyordum bağırsak güçlendiricisindirim sistemi güçlendirici vitaminleri vardı.,yemesinde içmesinde birşey yoktu.ne olduysa akşam yine kusmaya başladı.kafesten dışarı çıktıktan sonra siyah dışkı yapmaya başladı.veterinere götürme sansım bile olmadı.

Kusma varmış zaten,hastaydı belki de çoktandır.
Yani birden bire bu hale gelmezler normalde. Ama zehirlenme de olabilir veya bir yerlere çarpıp vurduysa da iç kanama gerçekleşmiş olabilir. İç kanamanın türlü sebepleri vardır. Otopsi yapılmadan ölüm sebebi muğlak kalır maalesef.

Geri