özellikle papağanları petshop dan almak yerine el beslemesi olarak üreten kişilerden rezerve ederek almanız bence çok daha sağlıklı olur. Petshop'lar daki papağanların %90 ı kaçak yollar ile getirilen yabani papağanlar. Üreticiden alacağınız papağan el beslemesi olarak büyütüldüğünden zaten direk ev ortamına alışık oluyor strese girmiyor çok daha çabuk kapıyor konuşma yetenekleriniAnladıım hocam türlerini hiç araştırmamıştım onlarada bakayım teşekkürler
şahsen alışverişim olmadığı için önerebileceğim yok maalesef.İnternette üretim yapıp gönderen insanlar var ama ne kadar güvenilirdir bilmiyorum sizlerin üretim yapan güvenilir birileri varsa önerdiğiniz onlarda iletişime geçim Amazon olasamada Jako üretimi yapanda olur
berat varinlioğlu diye biri var izmirde faceden yazın çıkar benım bı alısverısım olmadı ama ızmırde dukkanı falan var en azında adresı bellı sık sık ıstanbula da gıdıyor valla ben de alacagım buyuk ıhtımal o kısıden alırımAnladım hocam teşekkür ederim yinede saolun
Teşekkür ederim kendisini faceden arıyorum şimdi.berat varinlioğlu diye biri var izmirde faceden yazın çıkar benım bı alısverısım olmadı ama ızmırde dukkanı falan var en azında adresı bellı sık sık ıstanbula da gıdıyor valla ben de alacagım buyuk ıhtımal o kısıden alırım