N Nilgün BULUT Guest 8 Ocak 2014 #1 Bunlar negüzel şeyler degilmi.tlfndan yükledim umarım sorun olmadan yerleşmiştir )) Ordan 1kilo mubiş alabilirmiyim ))) [/url][/IMG]
Bunlar negüzel şeyler degilmi.tlfndan yükledim umarım sorun olmadan yerleşmiştir )) Ordan 1kilo mubiş alabilirmiyim ))) [/url][/IMG]
selen canaydın bedel Onursal Üye Katılım 26 Mar 2013 Mesajlar 2,365 Tepkime puanı 54 8 Ocak 2014 #2 anam ne kadar çok 4 tane alayım ben
E Elif AKDOĞANOĞLU Guest 8 Ocak 2014 #3 çok kalabalık :s onlar orada ezilmez mi, kıyamam... çok tatlılar
N Nilgün BULUT Guest 8 Ocak 2014 #4 selen canaydın bedel' Alıntı: anam ne kadar çok 4 tane alayım ben Genişletmek için tıkla ... Tamam selen hanim 4tane yatirdim hesabınıza )))
selen canaydın bedel' Alıntı: anam ne kadar çok 4 tane alayım ben Genişletmek için tıkla ... Tamam selen hanim 4tane yatirdim hesabınıza )))
N Nilgün BULUT Guest 8 Ocak 2014 #6 Elif AKDOĞANOĞLU' Alıntı: çok kalabalık :s onlar orada ezilmez mi, kıyamam... çok tatlılar Genişletmek için tıkla ... Onlar öyle mutlu bence birbirlerinin sıcaklıgıyla mutludur bence
Elif AKDOĞANOĞLU' Alıntı: çok kalabalık :s onlar orada ezilmez mi, kıyamam... çok tatlılar Genişletmek için tıkla ... Onlar öyle mutlu bence birbirlerinin sıcaklıgıyla mutludur bence
N Nilgün BULUT Guest 8 Ocak 2014 #8 Mana' Alıntı: ben 1 kg alsam Genişletmek için tıkla ... Tamam sizede 1kilo yagsız tarafından ayirdim mana hanim -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:11 -->-> Daha önceki mesaj 14:09 -- sinan çelik' Alıntı: Büyük bir üretimhane olmalı aşağı yukarı 100 yavru var heralde Genişletmek için tıkla ... Bence yapay döllenme sonucu bunlar.yani kulucka makinasından fırlamış gibiler
Mana' Alıntı: ben 1 kg alsam Genişletmek için tıkla ... Tamam sizede 1kilo yagsız tarafından ayirdim mana hanim -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:11 -->-> Daha önceki mesaj 14:09 -- sinan çelik' Alıntı: Büyük bir üretimhane olmalı aşağı yukarı 100 yavru var heralde Genişletmek için tıkla ... Bence yapay döllenme sonucu bunlar.yani kulucka makinasından fırlamış gibiler
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 8 Ocak 2014 #9 Nasıl besliyorlar bunları? Şırangayla mı ?
N Nilgün BULUT Guest 8 Ocak 2014 #10 Sanmam bence boyutlarına göre ayrılip kuşlarin altina konuyodur.imkansiz enjektörle beslemek
S Sinan ÇELİK Guest 8 Ocak 2014 #11 kuşların altına koyunca bakmayabilirler sanki nasıl oluyor bilmiyoruz ama iyi oluyor galiba
A AliismailERTAŞ Emektar Üye Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1,186 Tepkime puanı 0 8 Ocak 2014 #13 farklı tür kuşlarada beslete bilirler. çok yavruya baka bilen cinslere
Alican Kırcaali Meraklı Üye Katılım 28 Ara 2013 Mesajlar 136 Tepkime puanı 0 8 Ocak 2014 #14 suana kadar hayatımda gördüğüm en güzel toplu resim
A AliismailERTAŞ Emektar Üye Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1,186 Tepkime puanı 0 8 Ocak 2014 #15 Egg Page şu sitede bu işi yapan insanlar var ama muhabbet kuşu değil papağan genelllikle
E eda1624 Meraklı Üye Katılım 7 Kas 2013 Mesajlar 170 Tepkime puanı 0 9 Ocak 2014 #18 ben anlayamadım şimdi, bu kadar yavrunun annesi babası nerde? neden ayırmışlar bu yavruları? küçücükler onlar daha...
ben anlayamadım şimdi, bu kadar yavrunun annesi babası nerde? neden ayırmışlar bu yavruları? küçücükler onlar daha...
Okan Şenol Onursal Üye Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 2,406 Tepkime puanı 1 9 Ocak 2014 #19 çok güzelllllll,nilgün hanım ben bu konuyu kaçırmışım,banada 350gr kadar rica etsem