Neslihan1
Meraklı Üye
Katılıyorum evde besleyip yem şu ver bir kafesde bence bu mantık değişmeliBu arkadaş kuşu bu kadar mantar olana kadar hiç farketmemiş mi ceresi gagası dökülmeye başlamış artık gaga yapısı doğuştan olabilir o ayrı bir mesele ama kuşun sağlığına biraz daha hatta çok daha dikkat etmeli içim acıyor bu güzel canlıları böyle görünce..
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum onların kafes süsü yada ev süsü değil canlı olduğu bizler gibi birer can düşüncesi, vicdanı ve sorumluluğu hakim olmalı..Katılıyorum evde besleyip yem şu ver bir kafesde bence bu mantık değişmeli
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gagası doğuştan değilmiş felç geçirmiş olabilirmiKatılıyorum onların kafes süsü yada ev süsü değil canlı olduğu bizler gibi birer can düşüncesi, vicdanı ve sorumluluğu hakim olmalı..
Genelde doğuştan yada bir kaza sonucu olabiliyor ki ben kuşta büyük oranda mantar görüyorum onun da etkisi olabilirGagası doğuştan değilmiş felç geçirmiş olabilirmi
Bence o kuş mantara dolayı gagasini kasimakdan gagasini yamultmus artık yem kıramaz bileGenelde doğuştan yada bir kaza sonucu olabiliyor ki ben kuşta büyük oranda mantar görüyorum onun da etkisi olabilir
Olabilir baya kötü mantar olmuşBence o kuş mantara dolayı gagasini kasimakdan gagasini yamultmus artık yem kıramaz bile
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu şöyle toparlayayım durumuna çok üzüldüm kuşun.Gagası doğuştan değilmiş felç geçirmiş olabilirmi
İsterseniz yazdıklarımı not alın tedavi programı şeklinde karışıklık olmasınMantar tedavisi nedir biliyormusunuz
Rica ederim yazdığım tüm tedavi sürecini ayaklarına sürmesi gerektiğini falan atınÇok teşekkur ederim esesini çekip arkadaşa atacam o canlılar bize emanetler çok teşekkür ederim