Aldatmaca mı ?

RockyveCharlotte

Paylaşımcı Üye
Youtube da şöyle bir video ya denk geldim. Mama takviyesiyle dişi kuşun bu hale gelmesi mümkün mü yoksa başka şeylerde mi veriliyor ? Böyle olsa heralde eş tutturma gibi dert olmaz.

Youtube da şöyle bir video ya denk geldim. Mama takviyesiyle dişi kuşun bu hale gelmesi mümkün mü yoksa başka şeylerde mi veriliyor ? Böyle olsa heralde eş tutturma gibi dert olmaz.

İlk defa bu kadar kızışmış bir kuş görüyorum. Üretimhanede bulunması, mama takviyesi, ayrı olması vb. Bu kadar çok etken sonucunda bile nasıl bu kadar kızışabilir bir kuş bilmiyorum. Elinde çiftleşmeleri mi diyeyim, 2-3 dakika da erkek kuşun durmadan üstüne çıkması mı diyeyim bilemedim. Bizim Duman 10 dakika kovalıyor dişiyi çiftleşmek için, bir 10 dakika da kur yapıyor. Garip bir durum. 😶

Üretimhane güzelmiş begendim.

Bu YouTube'da iyi para var sanırım bende mi başlasam 😁

Kuşlar zaten hazır kızgın daha önce verim alınmış damızlık kuşlar çiftleşme sorunu olması mümkün değil. Zaten yeterince kızgınlaşıp verim alınan kuşları ayırırsan çok kısa sürede aşırı kızgınlığa ulaşacaktır ve çiftleşme isteği yüksek olacaktır. Bir diğer mevzu zaten üretim ortamında oldukça fazla kuş olduğu için kuşlar kur seslerinden etkilenip kızgınlığa yada çiftleşmeye daha meyilli olacaklardır.

Kuşlar zaten hazır kızgın daha önce verim alınmış damızlık kuşlar çiftleşme sorunu olması mümkün değil. Zaten yeterince kızgınlaşıp verim alınan kuşları ayırırsan çok kısa sürede aşırı kızgınlığa ulaşacaktır ve çiftleşme isteği yüksek olacaktır. Bir diğer mevzu zaten üretim ortamında oldukça fazla kuş olduğu için kuşlar kur seslerinden etkilenip kızgınlığa yada çiftleşmeye daha meyilli olacaklardır.
Hocam iyi güzel de ele alışık olmayan kuş bile artık el ile çiftleşme durumuna gelmiş. Bu normal olabilir mi?

Bu kadar izlenmeyle bu kanal kazanmıyordur ama ünalvlog kazanıyordur.

Benimkilere deniyim diye kızıştırma sesi açtım 🙄 ritim tutucaklarına kuş arar gibi ses çıkartmaya başladılar etkisi olmadı.😅

Geri