Ertugrul17
Yeni Üye
Kuşunuzda mantar var ve 2 yaş civarı bir erkek kuş. Geri vermek yerine tedavi edebilirseniz çok iyi olur yazık olmasın hayvanaarkadaşlar kuşu yeni aldım yüzü bir garip acaba mantar mı yoksa normal mi bu görüntü
2 yaş olduğuna emin misinizKuşunuzda mantar var ve 2 yaş civarı bir erkek kuş. Geri vermek yerine tedavi edebilirseniz çok iyi olur yazık olmasın hayvana
evet eş olarak aldımDişi kuşunuza eş olarak mı aldınız? Kulak çubuğu ve oksijenli suyla gagadaki ölü deriyi temizleyin ve mantar kremi sürün
Dişi kuşunuzla temas etmesin biliyorsunuzdur zaten mantar bulaşıcılığı oldukça yüksek bir hastalıkevet eş olarak aldım
Gözlem yapın keşke birleştirmeden önce açsaymışsınız konu, bir şey olmaz inşallah oksijenli suyla gagadaki ölü deriyi alın, mantar kremi temin ettikten sonra gagaya cereye ve ayaklara sürün geçmiş olsun10 dakika yavru erkekle kaldılar sonra tedirgin olup hemen ayırdım diğer erkeğin kafesinde yüzünü tunege sürmüştü diye hemen tunegi ıslak mendille sildim onun için yapmam gereken başka bir şey var mı
Rica ederimteşekkür ederim
oksijenli suyu ne kadar kullanmamı önerirsinizRica ederim
2 gün ayak gaga ve cere temizlensin ölü deri atılsın sonra mantar kremine geçilsinoksijenli suyu ne kadar kullanmamı önerirsiniz
Evet yetişkin bir kuş2 yaş olduğuna emin misiniz
1 defa yeterlidirgünde 1 defa mı