E Ezel ALBAYRAK Guest 22 May 2013 #2 Değişik bi ırk bu albino-lutinolar bırak yaşını ben daha cinsiyetini çözemedim.
M Mehmet ŞEKER Guest 22 May 2013 #3 Ezel ALBAYRAK-SnipeTR' Alıntı: Değişik bi ırk bu albino-lutinolar bırak yaşını ben daha cinsiyetini çözemedim. Genişletmek için tıkla ... cinsiyeti dişi de yaşını tam olarak anlayamadım. 3,5 aylık civarı gibi ama ustalardan tam bilgi almak istiyorum
Ezel ALBAYRAK-SnipeTR' Alıntı: Değişik bi ırk bu albino-lutinolar bırak yaşını ben daha cinsiyetini çözemedim. Genişletmek için tıkla ... cinsiyeti dişi de yaşını tam olarak anlayamadım. 3,5 aylık civarı gibi ama ustalardan tam bilgi almak istiyorum
M Mehmet ŞEKER Guest 22 May 2013 #6 Semih balci' Alıntı: Critical System Error ! Abi bilemedim ama 3 aylık gibi Genişletmek için tıkla ... o aralarda ama
Semih balci' Alıntı: Critical System Error ! Abi bilemedim ama 3 aylık gibi Genişletmek için tıkla ... o aralarda ama
Sezin ÇELİK Yeni Üye Katılım 12 May 2013 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 23 May 2013 #8 cinsiyeti disiyse yasini sormayin bence ayip olur. yoksa soylerdim yani de bayana yasi sorulmaz simdi. yoksa kesin soylerdim ben. mutlaka
cinsiyeti disiyse yasini sormayin bence ayip olur. yoksa soylerdim yani de bayana yasi sorulmaz simdi. yoksa kesin soylerdim ben. mutlaka