Merhaba degerli forum uyeleri. Ben de araniza yeni katildim. Yaklaşik 3 ay once ilk erkek muhabbet kusumuzu almistik. Suan yaklasik 5 aylik oldu. Ardindan hem sikilmasin hem de yaza yavru almak icin yasina uygun bir disi almak istedim. Petshop ta gormus oldugum hafif sari tonlara sahip albinoyu bu hafta basinda aldim. Resimlerini mesajin sonunda paylastim. Aldigimda 4.5 aylik demislerdi. Kuslarim gayet uyumlu simdilik. Bizim oglan agziyla besliyor. Fakat yeni albino kusumla ilgili kafama takilan uc konuyu sizlere sormak istiyorum.
1-Kusumun yasindan suphe ediyorum. Sanki daha kucuk gibi geliyor. Malum albini ve latinolarda yas tayini diger cinslerdeki gibi kolay olmuyor. Sizce yaklasik olarak yasi nedir?
2-Resimlerde dikkatli bakildiginda albino kusumda kahverengi lekeler var. Kanatlari uzerinde ve kafasinda tespit ettim. Bu lekeler neyin belirtisidir acaba? Cok arastirdim ama bulamadim. Albinolar icin normal midir?
3-Yeni albinomun tuyleri cok az geldi. Bazi yerlerde cok seyrek. Kulak bolgesinde derisi secilebiliyor. Sizce sebebi nedir? Tuy degisimi olabilir mi?
Simdiden vereceginiz degerli cevaplar icin tesekkur ederim.
1-Kusumun yasindan suphe ediyorum. Sanki daha kucuk gibi geliyor. Malum albini ve latinolarda yas tayini diger cinslerdeki gibi kolay olmuyor. Sizce yaklasik olarak yasi nedir?
2-Resimlerde dikkatli bakildiginda albino kusumda kahverengi lekeler var. Kanatlari uzerinde ve kafasinda tespit ettim. Bu lekeler neyin belirtisidir acaba? Cok arastirdim ama bulamadim. Albinolar icin normal midir?
3-Yeni albinomun tuyleri cok az geldi. Bazi yerlerde cok seyrek. Kulak bolgesinde derisi secilebiliyor. Sizce sebebi nedir? Tuy degisimi olabilir mi?
Simdiden vereceginiz degerli cevaplar icin tesekkur ederim.