wisteria17
Yeni Üye
Terramycin ve gentagut işe yarayacaktır diye düşünüyorum, 1 hafta uygulayın daha sonra tekrar gözlemleyelimkıyamadım iade etmeye , orda bakmazlar ölür diye düşündüm.Satıcıya da Allah sorsun ne diyim.... , kuş sürekli göz çevresini kaşıyor hem tüneğe gözlerini sürterek hemde ayaklarıyla terramicin ve gentagut ile tedaviye başladım. sanırım göz nezlesi . isali de vardı suluğuna pirinç suyu ekledim düzeldi. iştahı yerinde ama gözlerindeki kaşıntı tamamen gitmedi. gözlemlediğimde kısa da olsa yine kaşıdığını görüyorum
İnşallah benimde umudum o yönde 10.09.2021 den itibaren başladım tedaviye. bugün 5. gün . Gelişmeleri diğer arkadaşlara bilgi, tecrübe ve faydalı olsun diye yeniden paylaşacağımTerramycin ve gentagut işe yarayacaktır diye düşünüyorum, 1 hafta uygulayın daha sonra tekrar gözlemleyelim
Allah razı olsun, iki gözüde bu şekilde ,tedaviyi dediğiniz periyodda yapayım o zaman .Kuşu 2 günde iyi edelim İnşaAllah..
Sabah akşam olmak üzere sağ gözünü komple terramcyn kremle kaplayın o kendini kaşıdıkça ve sürtündükçe kremi hasarlı bölgeye yedirmiş olur.
Ama dediğim gibi gözü komple terramcyn kremle kaplayın sabah akşam bunu uygulayın kızarıklık 1 günde geçecektir. Akabinde tüyleri gelir göz çevresi normale döner..