Merhabaaynı çift bende de mevcutbunların ayakları tahmin edemiyeceğiniz kadar çok narin. plastik tünekler yerine ahşap takın. tanesi 1.50 - 2 lira civarlarında. sadece tek tünek koyun aşağı köşeye ki kanatları küçük olduğu için kafes içinde uçabilirler fakat bu kafes aşırı küçük bunda zor uçarlar. yağlanır strese girerler ve fazla yaşamazlar malesef 6-7 ay sürer ömrü o şartlarda yani.. evet epey yem yerler çok su içerler ama sebze meyveyi bayılarak yerler seçici değiller. soyulmuş salatalık en fovorileri. kalamar kemiği bulunsun. senelerdir bakıyorum ben. benimkileri yarın resim eklerim sizin için
Merhaba
Çok teşekkürler. Kafes içinde birkaç değişiklik düşünüyorum zaten bir iki küçük eksiği de var onları da temin edeceğim. Ne tür bir kafes önerirsiniz?
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MerhabaBunlarda benim yeni yavrularım. Dün aramıza katıldılar. Kocaman bir salma kafes aldım. Baya büyük 60cm civarında rahat rahat uçuyorlar içi çok ferah. Umarım doğru yerleştirmişimdir. Kumluğu, suluğu, akıllı yemliği, tahta tünekleri, yuvası, kalamar kemiği, darısıTek bir sorun var bu kafesinin alt taban ızgarasının aralıkları çok dar. Bu minik ayaklara fazla aralık yürürlerken düşüyorlar bazen. Bu problemi nasıl çözerim acaba :/
Merhaba
Maşallah çok güzeller.
Sağlıkla büyüsünler.
Ben de böyle bir kafes düşünebilirim.
İzmir'de üretimini yapan bir iki yer biliyorum.
Taban ızgarası sorunu için ben tabana gazete seriyorum. Böylece düz zemin üzerinde rahatça gezinebiliyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi