Agrasif muhabbet kuşu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan StayAway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StayAway

Meraklı Üye
Arkadaşlar devamlı bu sorular belki sıktı sizi ama durum her gün daha da kötüye gidiyor muhabbet kuşunu 1 aylıkken aldım aldığım dada sinirli bir yapısı vardı şimdi 3,5 aylık ve bu zamana kadar ne yaptıysam hiç biri zerre kadar ise yaramadı kuş çok agrasif ve sinirli kafes tabanında bir sürü tüy çıktı kendimi kopardı bilmiyorum ama kafes dışında bana geliyor ama ısırma huyu bütün bu bağı koparıyor çünkü ısırınca elimi parmağımı bırakmıyor adeta bir köpek gibi sıkıyor elimle yemde yedirdim meyve de yedirdim banyo da yaptırdım ama malesef nankör mü bilemedim 2,5 aydır bana alışmasında sıkıntı yok ama kafese yaklaşınca hemen savunma pozisyonu alıyor eskiden bu kadar değildi son 1,5 aydır iyice çileden çıktı hani dışarı da yaşasa 40 kere salmıştım o derece belki bana besleme kardeşim sabrın yoksa diyeceksiniz ama bu öyle birşey değil benim kuzenim dede var arkadaş zerre hayvan sinir etmiyor insanları kaldı ki bu herkesin başına da gelmiyordur 1 aylıkken sinirli olan kuş dan bahsediyorum arkadaşlar dikkat edin bu kuş istiyor ki benim yanıma pek kimse gelmesin kafama göre takılayım

Kafes ona ait orası onun çöplüğü o yuzden ısırıyordur yapı bakımından kuşunuz aşırı sinirli sanırım size bilenmiş. Isırdığı şeyleri yapmayın zamanla düzelebilir.

Benim dişi kuşumda aynı. Eskiden daha beterdi. Savunma pozisyonuna geçip kabarıyordu. zamanla alıştı. ki çok yeni. Ben 4 yıl sabrettim. ama zamanla düzeldi. Salmayın hayvanı sakın. Kimseyede vermeyin. Müzik dinletin klasik. Zamanla sakinleşir.

Kafes ona ait orası onun çöplüğü o yuzden ısırıyordur yapı bakımından kuşunuz aşırı sinirli sanırım size bilenmiş. Isırdığı şeyleri yapmayın zamanla düzelebilir.
Kardeşim kendi Çöplüğü diye birşey mi var ben o hayvana dokunmadıkdan sonra ilgi veremedikten sonra ne anlamı var kuş beslemenin

Benim dişi kuşumda aynı. Eskiden daha beterdi. Savunma pozisyonuna geçip kabarıyordu. zamanla alıştı. ki çok yeni. Ben 4 yıl sabrettim. ama zamanla düzeldi. Salmayın hayvanı sakın. Kimseyede vermeyin. Müzik dinletin klasik. Zamanla sakinleşir.
Kardeşim ben ona arkadaş bile alacaktım hani canı sıkılmasın diye bu şekil olduktan sonra onuda döver kavga eder 1 aylık bir kuş iken bile Bu kadar sinirli olması bile insanı şaşırtıyor doğuştan mı öyle yoksa petshop da birşey mi yaşadı bilmiyorum ama beni bu hayvandan soguttugu kesin zira 2,5 aydır insan gibi davrandım ama o benim istediğim olacak havasında dışarıya salsam ölür biliyorum en kötü aldığım yere geri veririm gider para pulda istemem o derece usandım belki size saçma gelecek ben o rahat etsin diye 1 metre uzunluğunda kafes aldım geniş geniş yaşasın hayvan diye ama dediğim gibi bunda nankör lük var başka birşey olamaz

Geri