Acilll yardım !!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

ERAY

Guest
3 Hhaftadır yumurtlayamaya jumbomun altı bugün böyle olmuş ne yapabirim
tc6wh.jpg

Yumurta ters donmus olabilir bu islerden anliyan veteriner yada bilgili bi kisiye kontrol ettir varsa yumurta cikartmasini saglasin. Sende elinle poposuna basgi uygulamadan poposuna sivi yag sur hayvani biraz rahatlatir.

bence en yakın veterinere götür kuşun hayati problem yaşayabilir

Ayy çok kötüü olmuş. Müdahale edilmesi gerekiyor. Poposuna yağ sür ve Tuan'ın da dediği gibi mutlaka bu işten anlayan birine götür. Ölüyorlarmış müdahale edilmezse. :(

Cifleseli uzun sure olmadiysa kuslarida rahatsiz etme uzun suredir boyleyse kusu bilene kontrol ettir

kuşun altını bol bol yağladım karnı yumuşak yumurta donmus olabılır mı dıye baktım ama sert degıl..

Kuşta yumurta tıkanması var veya bi tür tümör olabilir bekliyerek çözüm bulamazsın bu kuşu acil veerinere götürmen lazım yoksa kaybedebilirsin

Resimde poposunda yumurta vargibi duruyor bence sen kontrol etmeye calisma yumurta varsa kirarsin sonra kusundan olursun bi gotur bilene gister

her veterıner anlamıyokı kuştan hepsı kedı kopek le ugrastıgı için kuşun şuan genel durumu ıyı oyle sıkıntılı bır halı yokk..

Cevrendeki veterinerleri googleden bul telefon ac kusunla ilgili soru sor bilgili olup olmadigini anlarsin eger bilgiliyse goturursun

Kardeş sıkıntı yok diyorsun ama eğer yumurta tıkanması varsa kuşu kaybedersin. Madem veteriner yok al kuşunu bir kuşçuya götür. Oradaki amcalar bilirler.

veterinere sordum şimdi kıst yada ıltıhap kapmıs olabılır dıyo..

iltihap varsa antıbıyotık kullan kullan dıto kıst ıse yapacak bişey yok dedı

Ozaman yapman gereken once bi kuscuya gidicen kusu goturcen bi cozum bulamadiysa o aradigin veterinere goturcen. Once kuscuya gitki ilgi alani kus oldugu icin kusun net sikintisinin ne oldugunu bulabilir eger anlamiyorsa en son isin o veterinere gostermek olsun.kusda daha onceden bi problem olmadigini dusunuyosan yumurta ters donmustur.

Kardeşim aynı şey benim başıma geldi kuşum öldü bilgisiz bir veteriner yüzünden ben anlarım getir dedi kuş gözümün önünde öldü anlayan birine göster

Geri