M
mavikus
Guest
Arkadaşlar yazın 2 yaşında erkek bir muhabbet kuşu sahiplendim birbirimize alıştık ve çok seviyorum yemek konusundada çok iştahlı dün dışkısında bazı yemlerin öğütülmeden çıktığını gördüm ama bu her zaman olmuyor araştırdım ve kuruma hastalığı diye bir şey çıktı ilk defa kuş besliyorum ne yapmam gerek bilmiyorum kuş kumu kullanmıyorum ondan olacağınıda söylediler göğüs kemiği ise parmakla yoklayınca hafiften hissedilir gibi çok hijyenik bakmaya çalışıyorum sizce sorun ne ne yapmalıyım kuruma hastalığı var mıdır yaşadığım yerde kuştan anlayan veteriner yok ama yinede araştırıyorum geç olmadan yardım ederseniz sevinirim hastalığın ölümle sonuçlanacağını söylüyorlar kesinlikle yıkılırım lütfen yardım edin
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:35 -->-> Daha önceki mesaj 15:33 --
Ağzına elma sirkesi damlat diyenler oldu kuşum pek hareketli bunu yapabileceğimi düşünmüyorum hem sirke yakmaz mı hayvanı ?? Suyuna koysak olmaz mı ve ne sıklıkla koymalıyım??
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:35 -->-> Daha önceki mesaj 15:33 --
Ağzına elma sirkesi damlat diyenler oldu kuşum pek hareketli bunu yapabileceğimi düşünmüyorum hem sirke yakmaz mı hayvanı ?? Suyuna koysak olmaz mı ve ne sıklıkla koymalıyım??