Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlığı çok yerindeydi,mantarı yoktu,tüy dökümü,grip,ishal hiç birşey yoktu. Uçuyodu oynuyodu bizimle koltuğa kondu bayıldı sandım kalbi atıyo sandımda dışkısını saldı başına soğuk su damlattım ayılır diye ama kesin öldü sanırım
aynı durum benim kuşumda da olmuştu. Dediğin gibi yemesinde içmesinde neşesinde hiç bişey yoktu evde uctu yere kondu öldü bi anda. Eger daha önceden uçurdugunuzda bi yere çarpmışsa ondan da olabilir
Eğer vücudu kanatları filan içine çekildiyse kaskatıysa ölmüştür benimde bir kuşum kafesinde hareketliydi birdenbire baygınlaşmıştı 20dk içinde birden sizin dediğiniz gibi dışkısını bırakıp öldü valla bende bir anlam getiremedim yalnız french moult olduğu için uçamıyordu ve çok sık düşüyordu ondan dolayı iç kanama filan geçirdi diye tahmin ediyordum. Ama sizin kuşunuz da farklı bir durum olmuş olabilir ben sadece başımdan geçeni söylüyorum.