Acil cevap yazabilirmisiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih0834
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatih0834

Yeni Üye
İyi günler ben istanbul kartal da oturuyorum. Bulunduğum yerde kuşlarla ilgilenen veyeriner bulamadım . Gittiğim veterinerde kuşumun ayağında kırılma yok ama incinmiş bi kaç güne geçer dedi ama kuşum yemeyi azalttı ve durumu kötüye gidiyo diye düşünüyorum . Resimlerden bakıp yorum yazabilirmisiniz

Ekli dosyalar

• IMG_1247.JPG
    IMG_1247.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1246.JPG
    IMG_1246.JPG
    1,006.1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_1245.JPG
    IMG_1245.JPG
    963.6 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba, Veterinerlerden daha çok bilecek bir vatandaş yoktur burada ama doğru söylemiş incinmeler 2 3 günde geçer.

Bizim ordaki veterinerler den se burda bence daha tecrübeli kış sahipleri vardır genelde kedi , köpek için eğitim almışlar çünkü bişey yok dedikten sonra 2 tane kuşumu kaybettim doğru tehşis koyamıyoşar

Bizim ordaki veterinerler den se burda bence daha tecrübeli kış sahipleri vardır genelde kedi , köpek için eğitim almışlar çünkü bişey yok dedikten sonra 2 tane kuşumu kaybettim doğru tehşis koyamıyoşar
Kusunuz ayagini bir yere sıkıstirmis olabilir mi hafif kararma gordum ayaginin tam kivrim noktasinda bir sey var pislik gibi o nedir

Biyere sıkıştırdımı bilmiyoruz kafes zaten hep açık istediği zaman girip çıkıyo veteriner kırık yok dedi ama teshis koyucak bilgimizde yok dedi yeni fotoraf çektim

Ekli dosyalar

• IMG_1249.JPG
    IMG_1249.JPG
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
Çok morarmış o ya. Benim eski kuşta da incinme olmuştu ama morarma kararma yoktu. 1-1,5 ayda tam düzelmişti.

Geri