G
Görkem KOÇSAN
Guest
mrb. arkadaşlar muhabbet kuşumda bi iki gündür ishal halsizlik vardı, bugün elime aldım tükürük gibi elime kustu baya bi kustu ne yapabilirim acil yardım lütfen:S
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim ama malesef fotoğrafı çektikten 1-2 saat sonra kafesin dibinde nalları dikmiş vaziyette buldum.s yeni yavru aldım inş. bunun ömrü uzun olur.
çok teşekkür ederim Deren hanım , yalnız ben inanın öyle bakmıştımki, benimki bakmamazlıktan ölmedi aşırı bakmaktan öldü, hani sakınılan göze çöp batar hesabı.üzüldüm umarım yeni aldığınız uzun ömürlü olur.. ben yanında cam bile açmıyorum hasta olur diye çünkü bende bundan öncekini cam açtığımdan dolayı üşüttüm,kurtaramamıştık.. o yüzden şimdi çok dikkat ediyorum..
kuş kumu kullanmadım dediğiniz gibi avi. vitamin almıştım hergün suyunu değişip veriyodum,ondan olmuş olabilir.resimleri büyütüp acamadım ama.. kuşun sindirim sorunu olabilir, cereyanda kalmış olabilir,
kuş kumu kullanıyor musunuz kuşunuza? vitamin veriyor musunuz? Vitamini fazla verince de böyle sıkıntılar olabiliyor aklınızda olsun..
çok teşekkür ederim Deren hanım , yalnız ben inanın öyle bakmıştımki, benimki bakmamazlıktan ölmedi aşırı bakmaktan öldü, hani sakınılan göze çöp batar hesabı.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:35 -->-> Daha önceki mesaj 01:33 --
kuş kumu kullanmadım dediğiniz gibi avi. vitamin almıştım hergün suyunu değişip veriyodum,ondan olmuş olabilir.