Dün ve bugün suyuna sirke koydum sanki daha düzgün gibi bi sorun var mı aspur veriyorum patates de vericem ama üstünde bi halsizlik var ilaç almalı mıyım? Ve ayakları sanki çok kuru mantar ya da herhangi bi sorun var mı? Krem sürebilir miyimDışkı resmi çekerken peçeteyi dışarı çıkarın net çıksın resim. Ayrıca 2-3 dışkı yaptıktan sonra çekin
Öğlen çok halsizdi normalde beni çıkarın diye kafesin kapısında beklerdi bugün çıkmak istemedi şimdi patates yedirdim biraz şuan pek halsiz değil. Telefona baktığı için eğilmiş tünekten dolayı değilKuşta halsizlik var mı? Tüneği biraz aşağa takın kuş eğik durmasın
Şuan bu şekilde ama gün içinde çok fazla değişiyo bazen çok sulu oluyo bazen çok katı ve renkleri de farklı farklı oluyo 2 gündür patates veriyorum yemine aspur da var sirkeli su da veriyordum ama bugün vermedim çünkü sirkeyi mi sevdi neden bilmiyorum ama tüm suluğu bitiriyo sirke olduğu zaman bi zararı olur mu devam ediyim mi sirkeyeŞuanki dışkısını da paylaşır mısınız hasta olup olmadığına emin olamadım.