Hocam muhabbet kuşu videoları kısmına kendi kuşunuzun videosunu koymak şart değil yani arkadaş bulup atmış olabilirBir türlü bu derece yakınlıkta kuşum olmadı çiftim yavrularsa içinden bir erkeği ileri derecede eğiteceğim inşallah maşallah bu arada eğlencenize ve kuşunuza
Bir türlü bu derece yakınlıkta kuşum olmadı çiftim yavrularsa içinden bir erkeği ileri derecede eğiteceğim inşallah maşallah bu arada eğlencenize ve kuşunuza
Yok bizzat kendi kuşum. O yakınlığı gel sen bana sor, 1 dakika dibimden ayrılmaz bazen bunaltır. Kafese yem ve su için girer onun dışında ya oda oda gezer yada dibimden ayrılmaz. 15 kadar kelime bilir bazılarını komut şeklinde algılar. Omuzuma konduğu anda babacım veya bobişkom diye selamını çakar. 3 cü evladım o benim.Hocam muhabbet kuşu videoları kısmına kendi kuşunuzun videosunu koymak şart değil yani arkadaş bulup atmış olabilir
Maşallah, benim muhabbet kuşumda böyleydi, sürekli omuzuma gelip yanağımdan öpüp kur yapıyordu şuan kuyruğu koptu 2-3 tane tüyü çıktı yavaş yavaş uçmaya başladıYok bizzat kendi kuşum. O yakınlığı gel sen bana sor, 1 dakika dibimden ayrılmaz bazen bunaltır. Kafese yem ve su için girer onun dışında ya oda oda gezer yada dibimden ayrılmaz. 15 kadar kelime bilir bazılarını komut şeklinde algılar. Omuzuma konduğu anda babacım veya bobişkom diye selamını çakar. 3 cü evladım o benim.
Eski konularına baktımda ondan emin konuştumHocam muhabbet kuşu videoları kısmına kendi kuşunuzun videosunu koymak şart değil yani arkadaş bulup atmış olabilir
Maşallah ne güzel, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahYok bizzat kendi kuşum. O yakınlığı gel sen bana sor, 1 dakika dibimden ayrılmaz bazen bunaltır. Kafese yem ve su için girer onun dışında ya oda oda gezer yada dibimden ayrılmaz. 15 kadar kelime bilir bazılarını komut şeklinde algılar. Omuzuma konduğu anda babacım veya bobişkom diye selamını çakar. 3 cü evladım o benim.