LİMON<3EGE
Meraklı Üye
Asılı kalınca bu şekilde ağzını kapatıp açıyor, sorun yok değil mi?
Benim kuşum bize çok alışkın ve kafesin içindeyken onu sevdiğimizde, onunla konuştuğumuzda ve biz odadan dışarı çıktığımızda peşimizden bakıp böyle asılma hareketini yapıyor. Bunu bizimki korktugundan değil mutlu olduğundan yapıyor. Yani o hareketi her yapan kuş korkmuyor. Ama ağzını neden açıyor bilemiyorum.öyle durması sıkıntılı korktuğu anlamına gelir yukarı bir yere koymaya çalışın ağızda bişey yok
evet benimkide aynısını yapar biz odadan gidince demire asılır ama burda kuşun kafesi yere yakın duruyor.Benim kuşum bize çok alışkın ve kafesin içindeyken onu sevdiğimizde, onunla konuştuğumuzda ve biz odadan dışarı çıktığımızda peşimizden bakıp böyle asılma hareketini yapıyor. Bunu bizimki korktugundan değil mutlu olduğundan yapıyor. Yani o hareketi her yapan kuş korkmuyor. Ama ağzını neden açıyor bilemiyorum.
aynen bizimki de böyle yapar. ama biz odadayken kendi kafesteyken de yapıyor. @Soran Kişi video linki bu :Benim kuşum bize çok alışkın ve kafesin içindeyken onu sevdiğimizde, onunla konuştuğumuzda ve biz odadan dışarı çıktığımızda peşimizden bakıp böyle asılma hareketini yapıyor. Bunu bizimki korktugundan değil mutlu olduğundan yapıyor. Yani o hareketi her yapan kuş korkmuyor. Ama ağzını neden açıyor bilemiyorum.
aynen bizimki de böyle yapar. ama biz odadayken kendi kafesteyken de yapıyor. @Soran Kişi video linki bu :
aynen bizimki de böyle yapar. ama biz odadayken kendi kafesteyken de yapıyor. @Soran Kişi video linki bu :
Kuyruk sekmesi normal, solunum sıkıntısından dolayı yapmıyor demek ki, benim dişi kuşum eskiden kafese çıkmazdı, bir gün gece kuşum uyurken karanlıkken sıcak olduğu için pencereyi açtım o da korktu karanlıkta öyle bişey yaptığım için, baya bir çırpındı korkudan, sonradan karanlıkta kafese çıkmaya başladı bir kaç kere tüneğe koyunca çıkmayıp tünekte uyuyordu, travmatik bir durum olmuş gibiydi, sizdede öyle bir durum olmuş olabilir mi
Yok bir sıkıntı olmadı, keyfi yapiyo demekki çok teşekkür ederimKuyruk sekmesi normal, solunum sıkıntısından dolayı yapmıyor demek ki, benim dişi kuşum eskiden kafese çıkmazdı, bir gün gece kuşum uyurken karanlıkken sıcak olduğu için pencereyi açtım o da korktu karanlıkta öyle bişey yaptığım için, baya bir çırpındı korkudan, sonradan karanlıkta kafese çıkmaya başladı bir kaç kere tüneğe koyunca çıkmayıp tünekte uyuyordu, travmatik bir durum olmuş gibiydi, sizdede öyle bir durum olmuş olabilir mi