Kıskıs
Yeni Üye
Kurutma ne kadar süre olmalı. Bir de kurutmadan kastınız açık havada bekletmek midirBazı ağaçların özü zararlı. Her ihtimale karşı kurutup kullanın.
30 günlük bir yavru. Ayağında yaralar var. Vazelin yeterli olmadığı için yaptık bunu. Kalın olması rahatlık sağlamaz mı? Yanlış mı düşünüyorum?Birde bence çok kalın olmuş, ayak şeklini bozmamak adına kalınlığa dikkat etmek gerekiyor
Fırında bekleyerek mi açık havada bırakarak mı kurutmalıyım?Kurutup kullan acı özü olur zarar verir
Öyle gibi duruyor haklısınız ama bu kalınlık ayakları için sağlıklı gelmedi bana çok, evet tahta tünek veya ağaç tünek yararlı ama @ÜmiT P. Nde dediği gibi zehirli olabiliyorlar ve dediğim gibi kalınlıkta önemli en iyisi hazır tahta tünek almanız bencede30 günlük bir yavru. Ayağında yaralar var. Vazelin yeterli olmadığı için yaptık bunu. Kalın olması rahatlık sağlamaz mı? Yanlış mı düşünüyorum?
Önce üzerindeki katmanı soydum. gerekli boyuta gelene kadar incelttim. Plastik tüneği ile karşılaştırarak yaptım. Sonra sirkeyle yıkadım. Şimdi kurumaya bıraktım.Eğer bunu kullanacaksınız dala zımpara atmanız daha iyi olacaktır
Alacaktım ama kfes boyutuna göre almak gerekir. Onu da bilmiyorum. Rastgele almak istemedim.Güneşte bekletin ya da hiç uğraşmayıp ağaç tünek alın daha iyi kalınlık temizlik açısından
Gayet güzel olmuş kullanabilirsinizÖnce üzerindeki katmanı soydum. gerekli boyuta gelene kadar incelttim. Plastik tüneği ile karşılaştırarak yaptım. Sonra sirkeyle yıkadım. Şimdi kurumaya bıraktım.
Bide bu leylak dalı. O da zararlı değilmiş kuşlar için.
Gayet güzel olmuş kullanabilirsiniz.Önce üzerindeki katmanı soydum. gerekli boyuta gelene kadar incelttim. Plastik tüneği ile karşılaştırarak yaptım. Sonra sirkeyle yıkadım. Şimdi kurumaya bıraktım.
Bide bu leylak dalı. O da zararlı değilmiş kuşlar için.