berk sürek
Yeni Üye
Merhabalar. 4-5 aylık bir muhabbet kuşum var taş çatlasın 6dır. İlk yazımızı geçiriyoruz 2. muhabbet kuşum daha önce hiçbir muhabbet kuşuyla yaz geçirmedim. Alışkanlıklarını bilmiyorum. Gözlemlediğim şeyler şu, ağzını sonuna dek açıp kapıyor ve hızlı hızlı nefes alıp veriyor tüm bedeni hareket ediyor nefes alıp verirken. Bir de zayıfladı mı desem tüylerini mi saklıyo desem ne, ince gözüktü. Kanatları çok belli olmazdı şimdi belli oluyor. Dışkısı siyah beyaz ve katı, hareketliliğinde bir sorun yok hatta şuanda kafama yada elime konmaya çalıştığı için yazıyı zor yazıyorum Kafesteyken de bir aşağı tünek bir yukarı tünek, salıncak, kafes telleri falan oynuyor. Yemini de yiyo sanırım. İzmirde yaşıyorum hava sıcak, tüyleri, kanatları ve ağzıyla ilgili hareketleri sıcağa bağlamak istiyorum hastalık değildir umarım. Eğer sıcaktansa vantilatör esintisine maruz kalsa bi sıkıntı olur mu ? Serinletmek için ne yapabilirim ? Bu arada eklemeyi unutmadan söyliyim, parmağıma konduğunda ayaklarının altı hissedilir derecede sıcak