8 yaşındaki kuşumda lipom

Sizinle konuştuğumuzun akşamına yakınlarda bi veteriner vardı oraya da götürdüm çünkü yemekten içmekten kesildi. tümör ve fıtık olduğunu söylediler röntgen çektiler. fotoğraflarını ekliyorum. Acil ameliyat olması gerekiyormuş. İstanbul üni. Cerrahpaşa hayvan hastanesine yönlendirdiler. Cuma gününe randevu aldım orda son durumu hakkında konuşucaz. O zamana kadar da ağrı kesici, antibiyotik ve çeşitli vitaminler verildi. Onları da ekliyorum. İlaçları kullandığımdan beri çok şükür daha iyi iştahı falan açıldı. Ama maalesef iyileşmesi ameliyat olması gerekiyor ve küçücük bedeni o ameliyatı kaldırır mı onu da bilmiyorum her şey cuma hünü netleşicek

Çok geçmiş olsun. Fıtık olan yerdeki apseyi boşaltacaklar. Tümör de usta elde inşallah alınır çok geçmiş olsun 🤲

Rica ederim, bekliyoruz ☺
Bu arada gözde hanımla da görüştük. Operasyona uygun bir çocuk olmadığını söyledi Genelde bu tip çocuklarda ilaç tedavisi ile ağrısının sızısının azalmasını ve hayatına öyle devam etmesini amaçlıyoruz dedi. Ama isterseniz gelin muayene edelim dedi

Bu arada gözde hanımla da görüştük. Operasyona uygun bir çocuk olmadığını söyledi Genelde bu tip çocuklarda ilaç tedavisi ile ağrısının sızısının azalmasını ve hayatına öyle devam etmesini amaçlıyoruz dedi. Ama isterseniz gelin muayene edelim dedi
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Herkese merhaba arkadaşlar limonu cerrahpaşaya götürdüm ancak yaşından dolayı ameliyat olmaz dediler. Etse onlar ederdi diye düşünüyorum başka nereye götürebilirim ne yapabilirim inanın bilmiyorum. Yavrum gözlerimin önünde günden güne eriyor. O kadar yoruldu ki küçücük bedeni. Ne yapacağımı şaşırdım artık çaresizlik o kadar kötü ki

Onu besinler ve takviyelerle destekleyin. Uçmaya teşvik edin sık sık. Özellikle probiyotik ve karaciğer destekleyici verin sık sık
Hocam uçunca düşüyor sürekli havada kalamıyor. Hepsini veriyorum yumurta maması yapıyorum suyuna probiyotik ve ağzına vitaminler damlatıyorum

Veterinerler kolay kolay muhabbetleri ameliyat etmiyorlar. İnternetten klinikleri arayıp sormak gerekir. Ama bana kalırsa bundan sonraki hayatını konforlu yaşasın. Hiç ameliyat riskine girmeyin derim.

Röhnfried Carni Speed alabilirsiniz.

Arkadaşlar kuşumu perşembe gecesi kaybettim... zaten bir haftadır bayağı kötüydü yem kıramıyordu ben besliyordum. O gün çok çok farklıydı öleceğini hissetmişti sanki yavrum tünekte duramadı kafesin dibine indi. Tümörden dolayı poposundaki kakaları temizleyemiyordu 2 günde bir ben ılık suyla yıkıyodum temizliyodum o gün poposu çok kötüydü aldım ılık suyla yıkadım yine temizledim onu sonra havluya sardım kucağımda 1 saat yattı sonra kafese koydum 2 saat sonra gittiğimde ölmüştü... canım benim çok acı çekti kaç aydır bu hastalık mahvetti onu. Sanki evladımı kaybetmiş gibiyim.. limon benim çocukluğum ergenliğim her şeyimdi. Bi yanım eksik bi yanım buruk aklıma geldikçe ağlıyorum. Nasıl geçer bu acı? Kafesini gördükçe eşine baktıkça daha da kötü oluyorum

Başınız sağolsun. Hayatın gerçeği bu. Çok zor biliyorum ama zamanla toparlarsınız. 🥲

Arkadaşlar kuşumu perşembe gecesi kaybettim... zaten bir haftadır bayağı kötüydü yem kıramıyordu ben besliyordum. O gün çok çok farklıydı öleceğini hissetmişti sanki yavrum tünekte duramadı kafesin dibine indi. Tümörden dolayı poposundaki kakaları temizleyemiyordu 2 günde bir ben ılık suyla yıkıyodum temizliyodum o gün poposu çok kötüydü aldım ılık suyla yıkadım yine temizledim onu sonra havluya sardım kucağımda 1 saat yattı sonra kafese koydum 2 saat sonra gittiğimde ölmüştü... canım benim çok acı çekti kaç aydır bu hastalık mahvetti onu. Sanki evladımı kaybetmiş gibiyim.. limon benim çocukluğum ergenliğim her şeyimdi. Bi yanım eksik bi yanım buruk aklıma geldikçe ağlıyorum. Nasıl geçer bu acı? Kafesini gördükçe eşine baktıkça daha da kötü oluyorum
Üzüldüm, başınız sağolsun.

Geri