cicikuss
Yeni Üye
01) IRKI: Yerli (5x)
02) CİNSİYETİ: Dişi/Erkek
03) YAŞI: 53,51,49,46,44 günlükler
04) SAĞLIK DURUMU: MaşAllah
05) VARSA BİLEZİK NO: Yok
06) FİYATI: 120₺ x (5)
07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ: 14/02/21 --> 18/02/21
08) ŞEHİR: İstanbul/Pendik
09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: Maalesef
10) İRTİBAT TELEFONU: (sahiplenme durumunda...)
11) MAİL ADRESİ: oguzz1834@gmail.com
12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: *
13) AÇIKLAMALAR: Yavruları çok sevsem de satmak mecburiyetindeyim. Petshop'a da satmak istemediğinden, yavruları forumda satmaya karar verdim. Malesef ki 5 kuşa birden bakamıyorum. Yavru cennet papağanı (yine de pek bilgi sahibi değilim, hala araştırma üzerindeyim.) almayı düşünüyorum, sahip olan insanlar varsa özelden anlaşılabilir. Kendileri bizzat elde büyümelerine rağmen pek fazla elde durmazlar ama yine de ele gelirler. Alıştırılması kolay olacaktır diye tahmin ediyorum.
Açıkçası seçimde 'kişiliklerinin' de önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden:
Mavi Lekeli Beyaz: En büyük kuşum (53) uysaldır ve ele en alışkın olanı da budur;
Sarı(yeşili az olan): 51 günlüktür kendileri epey uysal lakin ele pek konmaz. Bazen uyumaya hazırlanırken kendisini kaşıttırır;
Renkli Sarı: 49 günlük, epey bir yaramazdır ve kemirmeyi çok sever. Bide kapalı alanları...(gerçi hepsi çok seviyor) ;
Yeşil: 46 günlük yaramazdır ama yeri geldiği zaman uysaldır da. Tüm kuşlarla en iyi anlaşan kuş budur herhalde. Renkli Sarıyla hiç kavga ettiğini görmedim (genelde hep renkli sarı oyuncaklarla oynar diğerlerini döver lakin yeşille paylaşır) ;
Beyaz: 44 günlük, sanırım en yabanisi budur diye bilirim
yine de ele az da olsa konar (özellikle diğerleri konduysa) lakin pek durmaz. Usludur ama oynamaya meraklıdır... ;
Ortak Özellikler: Hepsi kapalı alanı, marul ve yeşilliği, dal darıyı çok sever.
not: bu davranışlar kuşların duygusuna göre elbette değişebilmektedir zaten ben belirginlik açısından bu özellikleri söyledim kim bilir belki kuş tek başına kaldığında veya başka kuşun yanında farklı bir potansiyele bürünebilir.
delete
02) CİNSİYETİ: Dişi/Erkek
03) YAŞI: 53,51,49,46,44 günlükler
04) SAĞLIK DURUMU: MaşAllah
05) VARSA BİLEZİK NO: Yok
06) FİYATI: 120₺ x (5)
07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ: 14/02/21 --> 18/02/21
08) ŞEHİR: İstanbul/Pendik
09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: Maalesef
10) İRTİBAT TELEFONU: (sahiplenme durumunda...)
11) MAİL ADRESİ: oguzz1834@gmail.com
12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: *
13) AÇIKLAMALAR: Yavruları çok sevsem de satmak mecburiyetindeyim. Petshop'a da satmak istemediğinden, yavruları forumda satmaya karar verdim. Malesef ki 5 kuşa birden bakamıyorum. Yavru cennet papağanı (yine de pek bilgi sahibi değilim, hala araştırma üzerindeyim.) almayı düşünüyorum, sahip olan insanlar varsa özelden anlaşılabilir. Kendileri bizzat elde büyümelerine rağmen pek fazla elde durmazlar ama yine de ele gelirler. Alıştırılması kolay olacaktır diye tahmin ediyorum.
Açıkçası seçimde 'kişiliklerinin' de önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden:
Mavi Lekeli Beyaz: En büyük kuşum (53) uysaldır ve ele en alışkın olanı da budur;

Sarı(yeşili az olan): 51 günlüktür kendileri epey uysal lakin ele pek konmaz. Bazen uyumaya hazırlanırken kendisini kaşıttırır;

Renkli Sarı: 49 günlük, epey bir yaramazdır ve kemirmeyi çok sever. Bide kapalı alanları...(gerçi hepsi çok seviyor) ;

Yeşil: 46 günlük yaramazdır ama yeri geldiği zaman uysaldır da. Tüm kuşlarla en iyi anlaşan kuş budur herhalde. Renkli Sarıyla hiç kavga ettiğini görmedim (genelde hep renkli sarı oyuncaklarla oynar diğerlerini döver lakin yeşille paylaşır) ;

Beyaz: 44 günlük, sanırım en yabanisi budur diye bilirim

Ortak Özellikler: Hepsi kapalı alanı, marul ve yeşilliği, dal darıyı çok sever.
not: bu davranışlar kuşların duygusuna göre elbette değişebilmektedir zaten ben belirginlik açısından bu özellikleri söyledim kim bilir belki kuş tek başına kaldığında veya başka kuşun yanında farklı bir potansiyele bürünebilir.
delete