Merhaba.5 yaşında erkek muhabbet kusum ve yanına es olarak 2 yaşında dişi kuşum var. Dişi kuş 1 yıldır bizimle. 3 gün önce 5 yaşındaki kuşum halsizlesti hemen dişi si ile kafesleri ayırdım detayli temizlik yaptım. Ertesi gün ishal olduğunu farkettim. Telefon ile Veteriner onerisi ile probiyotik ve d vitamini vermemi tavsiye etti. İlk gün 3 5 damlali sirkeli su koymuştum ondan icti. 2. Gün şırınga ile belli araliklarla probiyotik verdim. 2 defa d vitamini verdim. 3 gündür hiç bir gelişme yok. İlçede oldugumuzdan veteriner 1 saatlik uzaklikta ve gitme imkanım olmadı bir türlü. Bir forumda mama tarifi vermisler böyle durumlar icin olan. haşlanmış yumurta sarısı bebe bisküvisi irmik ve haşlanmış patatesi demli cay ile mama haline getirip şırınga ile besleyin 2cc diye. Bende kursak besleme aparatı yok normal siringa ile 1 cc yedirebildim. Akdari aspur yulaf herşey var kafesinde. İlk kez böyle hastalandı. Cereyan falan yok. Evladim gibi bakiyorum. Ne yapacagimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz.
Kuşumun ki suanki durumu:
+Gün icinde maximum 3 defa ishal şekilde dışkıliyor. Koyu yeşil.
+Göğsünde şişlik var ve başı hafif saga yatık duruyor.
+Halsiz ve kendisi kesinlikle ne yem yiyor ne su iciyor.
Kuşumun ki suanki durumu:
+Gün icinde maximum 3 defa ishal şekilde dışkıliyor. Koyu yeşil.
+Göğsünde şişlik var ve başı hafif saga yatık duruyor.
+Halsiz ve kendisi kesinlikle ne yem yiyor ne su iciyor.