Fatih BUYURUCU
Emektar Üye
Arkadaşlar Kuşum 4,5 aylık. Alalı 3 ay oldu alırken erkek denmişti bende o zamanlar pek anlamadığımdan almıştım. Cinsiyetini ve ırkını öğrenebilirmiyim birde aldığımdan beri cicikuş demeyi öğretemedim sizce bu saatten sonra öğrenirmi bu konuda tavsiyeleriniz neler olur. Şimdiden teşekkürler..
Yanlış eş almayayım diye cinsiyetini çok merak ediyorum yanına albino (beyaz) eş alırsam bi sorun olurmu vede yavruları hangi renk olur yardımcı olursanız çok sevinirim..
İyi Forumlar..
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:56 --
NOT:
son 4 resim flaşla çekilmiştir..
aldığımda yaralıydı bile bile aldım yanında çok sağlıklı kuşlar olmasına rağmen fakat şuan turp gibi maşşalah aman nazar değmesin
Yanlış eş almayayım diye cinsiyetini çok merak ediyorum yanına albino (beyaz) eş alırsam bi sorun olurmu vede yavruları hangi renk olur yardımcı olursanız çok sevinirim..
İyi Forumlar..
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:56 --
NOT:
son 4 resim flaşla çekilmiştir..
aldığımda yaralıydı bile bile aldım yanında çok sağlıklı kuşlar olmasına rağmen fakat şuan turp gibi maşşalah aman nazar değmesin