Ebeveynlerin yolmus olabilecegini dusunuyorumyuvadan yeni çıkmış sanırım.dün resmini gönderdiler bende görmedim kuşu
Ebeveynlerin yolmus olabilecegini dusunuyorum
Yas irk konusunda bilgim yok tahmini beyaz iki yas digeri 1 yasindan kucuk
Ahmet bey kuşlar kaç yaşında acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekrar cikar anneyi alsinlar kafesten baba besler kac yavru var acaba yuvadatüylerini anne baba yolduysa 30günlük kuş ne yapmak lazım
Yas irk konusunda bilgim yok tahmini beyaz iki yas digeri 1 yasindan kucuk
Tekrar cikar anneyi alsinlar kafesten baba besler kac yavru var acaba yuvada
Kanat ve kuyruk tuyleri var mi4yavru var bu en küçügü digerleri yeme düştü
Guzel kuslar disi yeni kizisacak erkek hareketli mi ceresini tam gorunebilecek sekilde cekip yukleyebilirmisinizTeşekkürler Ahmet bey. Forum biraz pasif sanırım. Kimse cevap vermiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
resimde ne görüyorsanız inanın bende onu gördüm. diğer yavrularda hiç bir sorun yok amaKanat ve kuyruk tuyleri var mi
Kanat ve kuyruk yoksa frencmolt olabilir son yavru oldugu icin anne yumurtlayacagi icinde yapmis olabilir yada anne yag ihtiyacini karsilamak icin yapmis olabilir yem kirabiliyorsa ayirsinlar yavruyu kardesleri yem kiriyorsa onlardan ogrenir yem de kusarlar yavruyaresimde ne görüyorsanız inanın bende onu gördüm. diğer yavrularda hiç bir sorun yok ama
tmm teşekkür ederimKanat ve kuyruk yoksa frencmolt olabilir son yavru oldugu icin anne yumurtlayacagi icinde yapmis olabilir yada anne yag ihtiyacini karsilamak icin yapmis olabilir yem kirabiliyorsa ayirsinlar yavruyu kardesleri yem kiriyorsa onlardan ogrenir yem de kusarlar yavruya
1. tuyden sonra kesinlesir insallah frencmolt degildirtmm teşekkür ederim