Yavaş yavaş alıştırırarak soğuk odaya alabilirsiniz. Ama bunu yapmanız zor olur. En iyisi sıcak odada kalsınlar. Bu arada hastalık belirtileri geçti mi ? Yanlış hatırlamıyorsam tedavi ediyorduk.Peki soğuk odada kalabilirlermi
Arttıysa neden söylemiyorsunuz ? Ne zamandan beri arttı ve ne gibi belirtiler var ?Evet geçmeyi bırakın tam aksine arttı çok fazla bağırıyor dişi kuşum .başka kuş da var kaldığımız yerde o da soğuk odada kalıyor ben diyemiyorum o soğuk odada kalırken bizim kuşlar sıcak odada kalsın akşam soğuk oluyor bizim yanımızda kalıyorlar ama sabah sıcak hava normal
Siz döndükten sonra bi iyot takviyesi yaparız çözmezse tedavi başlarız.Aslında enerjisinde bir değişiklik yok aynı fakat diyorum ya ağzıyla yutkunmaya çalışıyor gibi davranıyor anlayamıyorum
Burda eski konularda ve farklı forumlarda, bulundukları odada kısa kollu tişörtle siz üşürseniz kuş da üşür demişler.Bu doğru bir bilgi mi.Yani 19 derecede olsa bulunduğu oda kısa kollu bişeyle üşünebiliyor o da mı üşüyor bu durumda,yoksa bu bilgiler yanlış mıYavaş yavaş alıştırırarak soğuk odaya alabilirsiniz. Ama bunu yapmanız zor olur. En iyisi sıcak odada kalsınlar. Bu arada hastalık belirtileri geçti mi ? Yanlış hatırlamıyorsam tedavi ediyorduk.
Yanlış. Üşümezler.Burda eski konularda ve farklı forumlarda, bulundukları odada kısa kollu tişörtle siz üşürseniz kuş da üşür demişler.Bu doğru bir bilgi mi.Yani 19 derecede olsa bulunduğu oda kısa kollu bişeyle üşünebiliyor o da mı üşüyor bu durumda,yoksa bu bilgiler yanlış mı
teşekkürlerYanlış. Üşümezler.
teşekkürler
Aslında en düşük 18 lerde oluyor kaldığı oda, aşırı soğuk bir odada değil, onun için klima, yağlı radyatör açmakta hiç problem değil,anlamışsınızdır zaten ne kadar düşkün olduğumu, klima kurutuyor, yağlı radyatör koku yapabiliyor,radyasyon yayıyor diye açmak istemedim.Fayda sağlayım derken ona daha çok zarar vermeyim istiyorum.Hep içimde endişe olarak kalıyordu bu ısı olayı, insanlarda soğukta yaşayabilir adapte olabilir ama mutsuz olurlar ya hep onunda mutsuz olabilceği, zorlandığı halde adapte olmaya çalıştığı ihtimalini düşünüyordum.İçimi rahatlattınız teşekkürler.Rica ederim. İnsanlarda ilginç şekilde kuşları yeni doğmuş bebek ( insan ) gibi görme eğilimi var. Örneğin serçeler doğada -40 derecede ve üzerlerine kar yağacak şekilde yaşamak durumunda kalabiliyorlar. Muhabbet neden kapalı ortamda atıyorum 5 derecede sıkıntı yaşasın ki. Soğuk serin hava onların metabolizmaları için daha iyidir. Hızlı çalışır dokayısıyla daha iyi beslenmiş olurlar. Serin havada büyüyen yavrular bile yaz aylarında büyüyenlere oranla daha gelişkin ve sağlıkı olurlar![]()
Serin havada daha mutlular emin olun. -10 derecede kalsınlar demiyorum ama 10-15 derece gayet yeterlidir.Aslında en düşük 18 lerde oluyor kaldığı oda, aşırı soğuk bir odada değil, onun için klima, yağlı radyatör açmakta hiç problem değil,anlamışsınızdır zaten ne kadar düşkün olduğumu, klima kurutuyor, yağlı radyatör koku yapabiliyor,radyasyon yayıyor diye açmak istemedim.Fayda sağlayım derken ona daha çok zarar vermeyim istiyorum.Hep içimde endişe olarak kalıyordu bu ısı olayı, insanlarda soğukta yaşayabilir adapte olabilir ama mutsuz olurlar ya hep onunda mutsuz olabilceği, zorlandığı halde adapte olmaya çalıştığı ihtimalini düşünüyordum.İçimi rahatlattınız teşekkürler.
Haklısınız, asıl Mersin sıcağında ona ne yapcağımı düşünmeliyim.Çok teşekkürler.Serin havada daha mutlular emin olun. -10 derecede kalsınlar demiyorum ama 10-15 derece gayet yeterlidir.