3 günlük yeni aldım fazla oynamıyor fazla hareket etmiyor alırken kafeste en harakrtlisi buydu vitamin ve parazit ilacı vermeye başladım otmuyorda kus tünelde sadece duruyor yem ve suyunu içiyor ama cok hareketsiz
Güzel yorumunuz için teşekkürler peki kuşun hasta olup olmadığını nasil anlarimmerhabalar,
yeni kuşunuz yeni yuvasına size ortama alışma sürecini zamanla atlatacaktır ilgilenmeye devam edin ancak ürkütmeden sağlıklı beslemeler
Bizimki biraz tüy döküyoröncelikle gözlerinin rengi net siyah olmalı ve tüyleri dökülgen yapıya sahip olmamalı yani tıpkı bir tablo gibi olmalı, alışma sürecini atlattıktan sonra da yem yeme dışkı kontrolünü yapın dışkısı ne sıvı ne çok katı olmalı, ceresinin çevresine de bakın anormal bir durum yoksa sıkıntı yoktur.
Süreci takip edin henüz yeni aldınız çok erken mümkünse suyuna multivitamin takviyesi yapın kalamar kemiği önemli eksik etmeyin ayrıca haftada 1 olmaz üzere yumurta maması veya kuru mama ile besleyinBizimki biraz tüy döküyor
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takip edin kuşunuzu uçmasını kafesten çıkmasını sağlayın yağlanma olmasın bi de madem bol bol yemek yiyor sebze meyve verin ben öyle yapıyorum portakal mandalina marul ne yesem kafesine tellerin arasına koyuyorum çift kuşlarım da yiyor tavsiye ederimSürekli Çıkarıp omzuma koyuyorum bırakıyorum uçması için ama şu problem var çok yemek yiyor kilolu deyil ama fazla yemek yemeye devam ediyor dışkıda bi problem yok çok sık yapıyor