Kuşun ceresini ve dışkKuşum 15 20 tane birden yenmemis yem çıkarıyor kuşu aldığım Petshopcu çiftleşmek istiyor dedi bilen var mı
Dışklarını atar mısınızKuşun ceresini ve dışk
gözünü yandan atar mısınız?Kuşum vesikalık fotoğrafı ve pisliği
Almazsak ne olur bişey olur mu benim öyle ikinci kusu alacak durumum yokta hocamkızgınlığa girdiğindendir eş almanız en iyisi olacaktır.
uzun vadede kursak mantarı ve enfeksiyonuna sebep olur.kuş stres girer.Almazsak ne olur bişey olur mu benim öyle ikinci kusu alacak durumum yokta hocam
Ben daha önce bir kuş besledim 6 yaşına kadar yaşadı hiç bir sıkıntı görmedimuzun vadede kursak mantarı ve enfeksiyonuna sebep olur.kuş stres girer.
doğru değil.hem muhabbet kuşlarını ortalama ömrü 10-15 yıl.Ben daha önce bir kuş besledim 6 yaşına kadar yaşadı hiç bir sıkıntı görmedim
5 10 yıl arası diye biliyorum Google amcada öyle yazıyordoğru değil.hem muhabbet kuşlarını ortalama ömrü 10-15 yıl.
iyi bakılırsa..5 10 yıl arası diye biliyorum Google amcada öyle yazıyor
Kısmet hocam ne diyim umarım dediğiniz rahatsızlık olmaz şuan anne tarafından izin çıkmaz size yazarken parmağıma kur yaparken yem attıiyi bakılırsa..
İnşallah en kısa sürede alırsınız.Kısmet hocam ne diyim umarım dediğiniz rahatsızlık olmaz şuan anne tarafından izin çıkmaz size yazarken parmağıma kur yaparken yem attı
kafeste ayna falan varsa çıkarınız, ayrıca sevdiği-kur yaptığı nesneleri de göz önünde tutmayınız. kustuğu yemi yemesi ya da aynı ortamda bulunması sağlıklı değil. kızgınlık önleyici gıdalarla takviye yapınız, havuç vermeyinizKısmet hocam ne diyim umarım dediğiniz rahatsızlık olmaz şuan anne tarafından izin çıkmaz size yazarken parmağıma kur yaparken yem attı