Kuş verilmiştir.
Son düzenleme:
MaaşAllah hayırlı satışlar.Delikanlının kanat tüyleri yıpranmış gibi duruyor nedeni nedir ?
Ercan ucar sana bi sitemde bulunucam arkaş çok ayıp ettin arkadaşlarda okusun kim haklı yorum yapsın diye yazıyorum hani demiştinya forumda bahset diye aramızda yaşananları anlatıym dün ercan kardeşten bir dişi jumbo aldm sadece elimdeki erkek jumboma sağlıklı bir kuş almak için girdim bu siteye parasına bakmadım pazarlık dahi yapmadm yeterki sağlam kuş buliyim dedim sonuçta üretici petsoptanda alabilirdim neyse bu arkaşa guvendim hiç tereddüt etmedim forumdaki yorumlarına baktım delikanlı biri dedim herhalde yanımışım hobi değilde para dah önemli arkadaş icin neyse aradm konustuk kuş şöyle kzgn dişi böyle alşkn dedi tamam kuşu gelip görüyim alyım dedim tmam dedi sonra aradm evi müsait değil dedi tm eyvallah dedim akşm oturduğu yere kadar gittim geldi kuşu gördüm tabi kafesinde tünekte kendi yerinde görsem almazdm anlayamadm loj ışıkta neyse arkadaşa güvendim kuşu aldm hic pazarlık bile yapmadm Sonra eve geldim benim kuşun yanına koydum sabaha kadar kus tünekten kıpırdamamış kabark bitkin bi şekilde duruyor dedim belki uyuyodur ölen oldu kuşu hep gözlemledim belki dedim yerini benimsedi ama kprdamyor benim kuşa saldrıyor elimi uzatıyorum parmağıma saldrıyor yaklaştırmıyor kızgn kuş ama eşine değil herşeye kzgn kuştan soğudum ercan demişti ararsn sıkıntı olrsa diye aradm anlattm kuşu alamam dedi niye dedim ben ayağına kuş getirdim olmaz ben sattığım kuşu bidaha almam falan dedi tamam dedim 50 lirada almym dedim ben ya arkadaş senin ben ayağına gitmişim yani kusta bisey varki almadı zaten kuşun eşide ölmüş diyor neyse insanı hobiden soğuttu ya para bukadar önemli mi böyle hobi olmaz sadece içimi döktüm siz karar verin arkadaşlar
Ben senin adını kirletmeye çalışmıyorumki sen istersen forumda konu aç dedin actm forumada güzel bir kuş almak için birde bilgilenmek için arkadaşlardan üye olmuştum sadece hobi için bir çift jumbo kuş beslemek istedim kuşu geri almaman üzdü beni alsan ne olucaktıki sanki sattığın kuşları geri almadığını bilsem aramazdm zaten sen kendine göre haklısın tm bişey demiyorum ama parasnda değildm ben bunu bilmeni isterim.