E Efe Çalışkan Guest 28 Ara 2013 #2 nazar değmesin çok güzel 2 yeşilden 1 mavi nası oldu ya daha önce hiç duymadım Allah ın hikmetleri ya işte senden korkmayan taş kesilsin..
nazar değmesin çok güzel 2 yeşilden 1 mavi nası oldu ya daha önce hiç duymadım Allah ın hikmetleri ya işte senden korkmayan taş kesilsin..
Oğuz ATEŞ Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eyl 2013 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1 28 Ara 2013 #4 Crowlie' Alıntı: ilk kuluçkada ki yavrular da maviymiş teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Benimkilerde ilk kuluçkası ama sarı gibi tüyleri var.
Crowlie' Alıntı: ilk kuluçkada ki yavrular da maviymiş teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Benimkilerde ilk kuluçkası ama sarı gibi tüyleri var.
C Crowlie Guest 28 Ara 2013 #5 Oğuz ATEŞ' Alıntı: Benimkilerde ilk kuluçkası ama sarı gibi tüyleri var. Genişletmek için tıkla ... Renkleri ne acaba?
Oğuz ATEŞ' Alıntı: Benimkilerde ilk kuluçkası ama sarı gibi tüyleri var. Genişletmek için tıkla ... Renkleri ne acaba?
R rogueumut Guest 29 Ara 2013 #10 Maşşallah çok güzel bir kuşunuz var banada geliyor 1 aylık yakın zamanda nazar değmesin
D Doğuş ŞEKER Paylaşımcı Üye Katılım 11 Mar 2013 Mesajlar 409 Tepkime puanı 0 29 Ara 2013 #11 Maşallah cok tatlı.
Yeliz KOCAGÜN Paylaşımcı Üye Katılım 11 Eyl 2013 Mesajlar 622 Tepkime puanı 0 29 Ara 2013 #12 Masallah benim yavruyla aynı ikizi ben erken ayırmak zorunda kaldım anne ve baba dövmeye basladı GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Masallah benim yavruyla aynı ikizi ben erken ayırmak zorunda kaldım anne ve baba dövmeye basladı GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
C Crowlie Guest 29 Ara 2013 #13 Çok şükür anne baba çiftleşiyor ama yavruya da çok iyi bakıyorlar. Herkes bu durum için çiftleşiyorlarsa dikkat et yavruyu dövmesin diyordu
Çok şükür anne baba çiftleşiyor ama yavruya da çok iyi bakıyorlar. Herkes bu durum için çiftleşiyorlarsa dikkat et yavruyu dövmesin diyordu