sametyildiz
Meraklı Üye
01) IRKI:Jumbo Kırığı
02) CİNSİYETİ: Dişi
03) YAŞI:2
04) SAĞLIK DURUMU: Tüyde
05) VARSA BİLEZİK NO:
06) FİYATI:100 TL
07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ:
08) ŞEHİR:İstanbul/Ataşehir
09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: yok
10) İRTİBAT TELEFONU : 0534 555 3395
11) MAİL ADRESİ: sametyildiz03@gmail.com
12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: Her zaman
13) AÇIKLAMALAR:
2019 Temmuz ayında Süleyman Ekinci abimden aldığım 1 yaşındaki dişi 1 senedir bende tüye girmesi dışında herhangi bir sağlık problemi yok. Benim elime geçmeden önce üretim amaçlı yetiştirilmiş linkte de daha evvel yavru aldığını söylemiş Süleyman abi. Elime geldiğinde uçamıyordu haliyle. Alıştı bir kaç ayda şimdi salonu boydan boya uçuyor
. Ama diğer erkeğime göre gördüğüm en ürkek canlı olabilir. İnsandan inanılmaz çekiniyor. Günde 3-4 saat salarım genellikle bu bir gram alışmadı bize diyebilirim. Erkekle pek problemi yok ama biraz iri kalıyor benim erkek için. Eğer üretim için daha uygun sanıyorum. Bana hiç alışmaması biraz canımı sıkıyor doğrusu
. Üretim gibi bir amacım yok ama erkeğime de hiç yüz vermiyor hiç. Kavga etmiyorlar lakin bir sempati dahi yok bence aralarında
. Niyetim dişiyi değiştirmek lakin dileyen olursa sahiplendirebilirim.
Aldığım fiyatı yazdım ama daha uyguna da bırakırım. Umarım yeni yerinde bol bol yavrusu olur
İyi hobiler
Not : Dişi olan satılık yada değişime açıktır.
14) RESİMLER VE VARSA VİDEO:

02) CİNSİYETİ: Dişi
03) YAŞI:2
04) SAĞLIK DURUMU: Tüyde
05) VARSA BİLEZİK NO:
06) FİYATI:100 TL
07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ:
08) ŞEHİR:İstanbul/Ataşehir
09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: yok
10) İRTİBAT TELEFONU : 0534 555 3395
11) MAİL ADRESİ: sametyildiz03@gmail.com
12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: Her zaman
13) AÇIKLAMALAR:
2019 Temmuz ayında Süleyman Ekinci abimden aldığım 1 yaşındaki dişi 1 senedir bende tüye girmesi dışında herhangi bir sağlık problemi yok. Benim elime geçmeden önce üretim amaçlı yetiştirilmiş linkte de daha evvel yavru aldığını söylemiş Süleyman abi. Elime geldiğinde uçamıyordu haliyle. Alıştı bir kaç ayda şimdi salonu boydan boya uçuyor

Aldığım fiyatı yazdım ama daha uyguna da bırakırım. Umarım yeni yerinde bol bol yavrusu olur

Not : Dişi olan satılık yada değişime açıktır.
14) RESİMLER VE VARSA VİDEO:

Son düzenleme: