Kuşcuyu Aradım Bitane Kuşları getirin balığın dedi 2 kuş a 1 alışık kuş'aBen vermem bence kimse vermez o ilk kelimeden sonra canın oluyor ama bir kaç ilan görmüştüm bir kaç kelime söyleyebilen Muhabbet kuşu 300 lira civarına satıyorlar
Yavru kuş verecektir muhtemelenKuşcuyu Aradım Bitane Kuşları getirin balığın dedi 2 kuş a 1 alışık kuş'a
Yabani OlmasındaYavru kuş verecektir muhtemelen
Benim kuşlar eş sayılır ayrı kafesemi koyar yem veriyorlar birbirlerineİyice araştırın internetten yavru kuş fotolarına bakın nasıl oluyor kandırılmayın boşuna papağan okulu diye bir site var aldığınızda neler yapmanız gerekiyor onları bir okuyun öyle alın kolay alışacak kuş direk parmağa gelir size izin vermezler ama petshop sahibinin parmağına gelicek mi yoksa aşırı tepki verip kaçacak mı
Eş iseler kendi yavrunuz olabilir bence bu daha heyecan verici sonra bir tanesini eğitirsiniz diğerlerinide sevdiklerinize hediye edersinizBenim kuşlar eş sayılır ayrı kafesemi koyar yem veriyorlar birbirlerine
Bizim evde Boş oda yok bütün odalara sürekli giriyor rahatsız olurlarEş iseler kendi yavrunuz olabilir bence bu daha heyecan verici sonra bir tanesini eğitirsiniz diğerlerinide sevdiklerinize hediye edersiniz
Evde Hep ses oluyor boş olan bir oda yok rahatsız olurlarŞöyle Bir Gerçek Var
Bu Kuşları Beslemeye Devam edin Kendinize Kızıştırıcı Program Yapın Belli günler Nijer Vs. verin Havuç Ve Bu 2 canı Verip 1 arkadaş Alcağınıza 2 arkadaşınız Olup + dan 2 3 daha Fazla Arkadaşınız Olur 2 3 yumurta ama Emek Vermelisiniz Her iyi işte Emek Var..
Neden 2 Kuş Aldınız Rahatsız Olacaklarını Bildiğiniz Halde ??Evde Hep ses oluyor boş olan bir oda yok rahatsız olurlar
Bilmiyorum kiNeden 2 Kuş Aldınız Rahatsız Olacaklarını Bildiğiniz Halde ??
Vermekte istemiyorum kuşları ama boş boş kafeste duruyorlar sadece, sevdirmiyolar kendileriniNeden 2 Kuş Aldınız Rahatsız Olacaklarını Bildiğiniz Halde ??