flyinghonda
Yeni Üye
SATILMIŞTIR
KONU KAPATILABİLİR.
01 - Irkı: Jumbo
02 - Cinsiyeti: Dişi
04 - Yaşı: 2.5 Aylık. 20.07.2015 Doğumlu.
05 - Sağlık Durumu: İyi.
06 - Bilezik No: -
07 - Fiyatı: (Kafesle birlikte) 200TL. Lütfen yalnız kuşu almak için aramayınız.
08 - Geçerlilik Tarihi: -
09 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul Mecidiyeköy-Yeşilköy
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Sadece İstanbul içi elden teslim.
11 - İrtibat Telefonu: 05325068148
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar:
1 ay önce aldığım yavru jumboyu mecburi sebeplerden dolayı satıyorum. Kendisine çok zaman ayıramıyorum maalesef. Çok sağlıklı, ele alışık, beslenmesinde vs. hiçbir problemi olmayan bir jumbodur.
Yine 1 ay önce aldığım Hagen Vision S01 kafesle birlikte satıyorum. Kafes malumunuz iyi bir kafestir. İnternette detaylı araştırma yapabilirsiniz, şu an en ucuz fiyatı 180 TL'den başlamaktadır. Kafesin içinde toplam 4 adet tünek, suluk ve yemlik var. Ekstradan aldığım salıncak, banyoluk, suyu için vitamin, konuşturma yemi, yavru muhabbet kuşu yemi ve kafes içi merdivenleri birlikte verilecektir.
Yukarıda da belirttiğim üzere lütfen sadece kuş için aramayınız, sadece kafesle birlikte satmaktayım.
Herkese iyi alışverişler.
KONU KAPATILABİLİR.
01 - Irkı: Jumbo
02 - Cinsiyeti: Dişi
04 - Yaşı: 2.5 Aylık. 20.07.2015 Doğumlu.
05 - Sağlık Durumu: İyi.
06 - Bilezik No: -
07 - Fiyatı: (Kafesle birlikte) 200TL. Lütfen yalnız kuşu almak için aramayınız.
08 - Geçerlilik Tarihi: -
09 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul Mecidiyeköy-Yeşilköy
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Sadece İstanbul içi elden teslim.
11 - İrtibat Telefonu: 05325068148
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar:
1 ay önce aldığım yavru jumboyu mecburi sebeplerden dolayı satıyorum. Kendisine çok zaman ayıramıyorum maalesef. Çok sağlıklı, ele alışık, beslenmesinde vs. hiçbir problemi olmayan bir jumbodur.
Yine 1 ay önce aldığım Hagen Vision S01 kafesle birlikte satıyorum. Kafes malumunuz iyi bir kafestir. İnternette detaylı araştırma yapabilirsiniz, şu an en ucuz fiyatı 180 TL'den başlamaktadır. Kafesin içinde toplam 4 adet tünek, suluk ve yemlik var. Ekstradan aldığım salıncak, banyoluk, suyu için vitamin, konuşturma yemi, yavru muhabbet kuşu yemi ve kafes içi merdivenleri birlikte verilecektir.
Yukarıda da belirttiğim üzere lütfen sadece kuş için aramayınız, sadece kafesle birlikte satmaktayım.
Herkese iyi alışverişler.

Son düzenleme: