Dinlememelisiniz salabilirsiniz2,5 3 aylık muhabbet kuşu aldım alalı 1 haftaya yakın oldu kuşçu 1 ay sonra kafesten dışarı çıkar dedi sizce kuşçuyu dinlemelimiyim??
Hepsini yapıyor dün çıkarttım uçtu ama biraz duvara çarpti ama şuan iyi daha çok hareketlendi kendine geldi kuş1 ay nedir alalalla yok hiç çıkarma deseymiş öyle bir şey yapma bir kaç gün içinde ortama alıştı mı ( yem kırma, kafes içi hareketlilik, su içme gibi) faaliyetleri arttı mı çıkarabilirsin.
mesela konabileceği tünekler yapabilirsin oda ya, ben üretim dışı olan kuşlarım için odam da koca bir saksının içine ağaç dalı diktim ve ağaç gibi oldu. Oyuncaklar, yem ve su koyuyorum. Olabildiğince ortamı onlar için uygun hale getiriyorum.Hepsini yapıyor dün çıkarttım uçtu ama biraz duvara çarpti ama şuan iyi daha çok hareketlendi kendine geldi kuş
Tamam teşekkürlermesela konabileceği tünekler yapabilirsin oda ya, ben üretim dışı olan kuşlarım için odam da koca bir saksının içine ağaç dalı diktim ve ağaç gibi oldu. Oyuncaklar, yem ve su koyuyorum. Olabildiğince ortamı onlar için uygun hale getiriyorum.
Kuşuna tünek yapıp kafes dışında durmasını sağlamalısın onun için iyi olabilir. Özellikle kapalı bir balkonda güneş altında kendini daha rahat hissedecektir.2,5 3 aylık muhabbet kuşu aldım alalı 1 haftaya yakın oldu kuşçu 1 ay sonra kafesten dışarı çıkar dedi sizce kuşçuyu dinlemelimiyim??