koray5006
Meraklı Üye
Merhabalar;
01 - Irkı: -
02 - Cinsiyeti: Biri erkek, diğer ikisi dişi
04 - Yaşı: 2-3 aylık arası
05 - Sağlık Durumu: Çok iyi
06 - Bilezik No: -
07 - Fiyatı: Üçü birden 100 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Süresiz
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara
10 - Gönderilebilecek Mesafe: -
11 - İrtibat Telefonu: Forumdam özel mesaj
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar: Erkek hollanda, dişilerden biri painted, diğer dişi hollanda. Kuşlar çok sağlıklı. Orlux meyveli ballı mama ve versele lega yem ile yaklaşık 1 aydır besliyorum. Satma sebebim hobiyi abartıp fazla kuş ile işin içine girince zorlandım. Bazı kuşları elden çıkarmam lazım. Painted dişi yavru baya hırçın, eğitmek zor olabilir. Diğer iki kuş gayet sakin, eğitilebilir. Dileyen damızlık olarak da ayırabilir.
Ayrıca isteyene kuşlarla birlikte Hagen Vision S01 Kafes + Yuvalık da uygun fiyata verilir. Ürünler 3 ay önce alındı ama kullanım süresi toplamda 1 ay. Gayet temiz ürünlerdir.
Kuşlar + Kafes + Yuvalık -> 230 TL olur.
01 - Irkı: -
02 - Cinsiyeti: Biri erkek, diğer ikisi dişi
04 - Yaşı: 2-3 aylık arası
05 - Sağlık Durumu: Çok iyi
06 - Bilezik No: -
07 - Fiyatı: Üçü birden 100 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Süresiz
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara
10 - Gönderilebilecek Mesafe: -
11 - İrtibat Telefonu: Forumdam özel mesaj
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar: Erkek hollanda, dişilerden biri painted, diğer dişi hollanda. Kuşlar çok sağlıklı. Orlux meyveli ballı mama ve versele lega yem ile yaklaşık 1 aydır besliyorum. Satma sebebim hobiyi abartıp fazla kuş ile işin içine girince zorlandım. Bazı kuşları elden çıkarmam lazım. Painted dişi yavru baya hırçın, eğitmek zor olabilir. Diğer iki kuş gayet sakin, eğitilebilir. Dileyen damızlık olarak da ayırabilir.
Ayrıca isteyene kuşlarla birlikte Hagen Vision S01 Kafes + Yuvalık da uygun fiyata verilir. Ürünler 3 ay önce alındı ama kullanım süresi toplamda 1 ay. Gayet temiz ürünlerdir.
Kuşlar + Kafes + Yuvalık -> 230 TL olur.