barisarslan
Meraklı Üye
.
Son düzenleme:
Bende burdurdayımGerçekten iyi bir fikir ama uzağız.. Bende Isparta'dayım...
Bende burdurdayımGerçekten iyi bir fikir ama uzağız.. Bende Isparta'dayım...
aslında çok iyi olur Antalya’ya sık sık gidip dönüyorum. Tanışmak isterim.Antalya' da yaşayan varsa bende burdakilerle tanışmak isterim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ovvv siz öyle diyincebirden Antep’e gidesim geldiGaziantep'ten varsa beyran içmeye yada lahmacun yemeye gidelim [emoji4]
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklerim yanlış isim gereği akşamları müsait oluyorum pazar hariçBende burdurdayım
aslında çok iyi olur Antalya’ya sık sık gidip dönüyorum. Tanışmak isterim.
Müsait bir zamanda ayarlayalım efendim.Beklerim yanlış isim gereği akşamları müsait oluyorum pazar hariç
Başım gözüm üstüne buyrun [emoji4]Ovvv siz öyle diyincebirden Antep’e gidesim geldi
Beklerim ne işle uğraşıyorsunuzMüsait bir zamanda ayarlayalım efendim.
Adıyaman varsa beklerim
NerdeÖğrenciyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel yerdir keşke yakın olsam da gelsem ama herzaman ada insanlarını sevmişimdir özellikle Bozcaada ve gökçe ada çok güzel evleriniz ve insanlariniz varGökçeada'da ikamet eden varsa başım üstüne Türkiye'nin en batısından selamlar olsun herkese
Biz buranın yerlisi değiliz lakin dediğiniz gibi insanları çok sıcak kanlı geldiğiniz zaman mutlaka ulaşın. Yaz tatili gezme tozma. Herkesi beklerimÇok güzel yerdir keşke yakın olsam da gelsem ama herzaman ada insanlarını sevmişimdir özellikle Bozcaada ve gökçe ada çok güzel evleriniz ve insanlariniz var
Oranın yerli halkı türk yunan diye ayırmıyor hepsi kardeş gibiBiz buranın yerlisi değiliz lakin dediğiniz gibi insanları çok sıcak kanlı geldiğiniz zaman mutlaka ulaşın. Yaz tatili gezme tozma. Herkesi beklerim